Sayfa 266/774 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    Rumen bunu gördün mü?
    Bak kitapçık dağıtıyorlar kendileri okumuyor. Bari sen oku...

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    trak yukarıda cevapladım okusana

2. Hakikaten sen ne içiyordun rumen Aydın Boysan'ın dediği gibi.

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

demekki sizin anladığınız manada fesih yetkisi mevcut anayasada varmış yeni anayasada yokmuş
    yukarıda geniş yazdım tekrar tekrar okuyon varsa itirazınız şu kelime yanlış dediğiniz bir husus
    söyleyin açıklayayım

4. Yooo öyle hemen başka konuya. Ne yazıyor ne söyleniyor. Eskiden cehapenin ve diğer partilerin yalanlarını görüyorduk şimdi bu. Doktor lazımsa gönderelim. Ücretini ben vereyim.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Yooo öyle hemen başka konuya. Ne yazıyor ne söyleniyor. Eskiden cehapenin ve diğer partilerin yalanlarını görüyorduk şimdi bu. Doktor lazımsa gönderelim. Ücretini ben vereyim.
    enterasan
    son 4 mesajımı oku
    bir de hodri meydan dedim onu da gör
    varsa takıldığın nokta tekrar açıklayayım
    daha ben ne diyeyim

6.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    enterasan
    son 4 mesajımı oku
    bir de hodri meydan dedim onu da gör
    varsa takıldığın nokta tekrar açıklayayım
    daha ben ne diyeyim
    Açıklamanı şöyle yap. Mitingte ne söyleniyor. Gerçekte kitapçıkta ne yazıyor. Lütfen

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Açıklamanı şöyle yap. Mitingte ne söyleniyor. Gerçekte kitapçıkta ne yazıyor. Lütfen
    yukarıda açıkladım ya
    tekrar mı kopyalayayım

8. Arkadaşım neden anlamıyorsun. Cuhurbaşkanı öyle bir yetki yok diyor. Sen kitapçığa yazılana çizilene bakmıyorun. Videoyuda mı izlemedin. Ha onları bitim kadar sevmem. O ayrı birşey. Ortada bir yalan var diyor video. Yani yazılan mı söylenen mi doğru..

Sayfa 266/774 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •