Sayfa 448/919 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon
Arama sonucu : 7350 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1. rıza kendi sattığını alıyor olmasın...bu seviyelerden küçük yatırımcının satacağanı sanmam...aşağıda gaplar bıraka bıraka çıktı
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

2.  Alıntı Originally Posted by seviciadam Yazıyı Oku
    rıza kendi sattığını alıyor olmasın...bu seviyelerden küçük yatırımcının satacağanı sanmam
    kimin sattığını yazarsan rızamı değilmi söyleyebilirim ahngi aracı kurumda olduklarını tahmin edebiliyorum

3.  Alıntı Originally Posted by seviciadam Yazıyı Oku
    rıza kendi sattığını alıyor olmasın...bu seviyelerden küçük yatırımcının satacağanı sanmam
    1 tane bile ky satsa yazık değil mi 7,15 nere 2,26 nere geri alım fırsatı vermedi şimdi tavan yapsa ne hissedecek satan ky

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. tavan geliyor

5.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    1 tane bile ky satsa yazık değil mi 7,15 nere 2,26 nere geri alım fırsatı vermedi şimdi tavan yapsa ne hissedecek satan ky

k.y nın maaliyeti 5 üzerinde buralardan satmaz.ama diyorumki rıza bu ne yapacağıda belli olmaz 3 gün kü kapanışa bakmak lazım

6.  Alıntı Originally Posted by seviciadam Yazıyı Oku
    rıza kendi sattığını alıyor olmasın...bu seviyelerden küçük yatırımcının satacağanı sanmam...aşağıda gaplar bıraka bıraka çıktı
    ustat benim cilgin 2 arkadas var onlar aldi hemde yuklu miktar.Uyardim almayin diye alirsanizda satabildiginiz en kisa surede ama dinlemediler.Ben hala israrciyım alan satamadigi icin sikinti .Alan arkadaslari da cesaretlerinden kutkuyorum ama katilmiyorum.Elinde olanlar kazansin yeni alanlara diyecek sozumüz yok

7.  Alıntı Originally Posted by qwerre Yazıyı Oku
    ustat benim cilgin 2 arkadas var onlar aldi hemde yuklu miktar.Uyardim almayin diye alirsanizda satabildiginiz en kisa surede ama dinlemediler.Ben hala israrciyım alan satamadigi icin sikinti .Alan arkadaslari da cesaretlerinden kutkuyorum ama katilmiyorum.Elinde olanlar kazansin yeni alanlara diyecek sozumüz yok
    şu an bu seviyelerden alan k.y satamaz ..kafeste yani tavan olur bozar dip olur hisse şu an çok oynak,aşağıda gaplar bıraka bıraka çıktı 2.26 dan 3.36 a 1 tl umarım k.y kazanır

8.  Alıntı Originally Posted by seviciadam Yazıyı Oku
    şu an bu seviyelerden alan k.y satamaz ..kafeste yani tavan olur bozar dip olur hisse şu an çok oynak,aşağıda gaplar bıraka bıraka çıktı 2.26 dan 3.36 a 1 tl umarım k.y kazanır
    evet tam da ben onu dedim.Ayni şeyleri dusunüyoruz

Sayfa 448/919 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •