Bu gun tavan yapmasada arti yapacak
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gun tavan yapmasada arti yapacak
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hakan bey ne ictiniz? Keskeeee. Elimde kalanlari satarim. Ama cikmazsa da maksat ky y moral vermekse de iyi niyetlisiniz. Bazilari gibi pazarlamaci degilsiniz. Bol kazanc herkese
her adi kağıdın yaptığı gibi düşüşe oynuyor. gerçi bist öyle oldu artık. bu durumda da ky ya yer yok. bist ky için bitmiştir. iki hafta içinde satış haberi belli olur dedi haldurhuldur %40 yaptı. bunuda nerdeyse 1 milyar lota yakın fiili dolaşımı olan kağıtta 1. 5 milyonluk lotla yaptılar. daha öncede yine 2012 demiydi sanki dahada önce gibimie geliyor. langırt diye iki seansta ky boşaltmışlardı malı. sonrada sattıkmı satmaktan vazgeçtikmi diye bir haberle ky ye yine bindirmişlerdi. pek hayırlı kağıt değil zaten bu deniz ama girdik bakalım. girer girmezde bi %3 kazandık sonra %15 kaybettik.
birde yılın üçüncü çeyreğinde kesinleşecek dendi. yani malesef yemi yedik gibi. İş; ziraat, teb nerdeyse her hareketli kağıtta bunlar ilk üçte.yalnız deniz pastasında alıcı konumundalar. hadi bakalımbi ümit.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
İki cikinca satmayin ucacak diye pazarlayan cikinca belliydi ky ye doseyecekleri. Kina yak benimle iddialasip ky yi uyarimizi ciddiyetsizlestiren ky katili
% 0,147 dolaşımda olan kağıdın tabanıda tavanı da belli olmaz sabahtan beri 7 milyon TL işlem olmuş, herşey olabilir haberleri önce alan daima kazanır, kimsenin burada yönlendirmesine uyarak alım satım yapmayınız, kağıdı alırken zaten B grubudur risklidir bilgisini görmüşsünüzdür.
Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nakitte olanlar icin doas harekete baslayabilir ytd. Buradan ben deniz satmam ama .ytd
senin sıkıntın belli geçmişte girdiğin kağıtardan fena darbe yemişsin belli
o yüzden böyle yırtınıyosun sen
bak sana ik hafta zaman vereyim sonra konuşalım böyle kim adi kim **** hatırlatalım
bak şunuda söyleyeyim bende şu anda bir lot bile deniz yok ama sen gibi rakam verip yırtmıyorum bir taraflarımı.
iki hafta sana karşı tek kelime daha yazmayacam görüşürüz burda ol emi..
Bak kıvırma dün 7.8-8.2 arası ndaydı ben uyardıgımda sen zıpladınMalın yok ama ıyılık yapıyosun ha :D Bak sana ıyılık paran varsa bıraz doas al :D İnsanlık ogren. Ben zaten dun dedım rısklerı ve sen karşı geldın.Sonuc ne oldu ? Kım haklı cıktı ulan ? ADAMsan soylersın haklı cıktın dıye. 7.30 a gelmıs hısseyı ben de satın demem kımseye. ama 8 de uyardım.Herkes gördü kım ne yazdı. Hısse de rısk var dedım atlayan sen oldun.
Yer İmleri