Sayfa 528/872 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. 100 milyon sermaye var, fiili dolaşım 8,5 piyasada 8,5 milyon hisse olması gerekmiyor mu takaslara bakıyorum alakası Yok , benim hesap mı yanlış? Dolaşım az diye fitch in TEK'i almış eline sazı yukarı aşağı basıp duruyor. Gelse de alsa bir yabancı elindekini kurtulsak .

2.  Alıntı Originally Posted by m_tech Yazıyı Oku
    100 milyon sermaye var, fiili dolaşım 8,5 piyasada 8,5 milyon hisse olması gerekmiyor mu takaslara bakıyorum alakası Yok , benim hesap mı yanlış? Dolaşım az diye fitch in TEK'i almış eline sazı yukarı aşağı basıp duruyor. Gelse de alsa bir yabancı elindekini kurtulsak .
    8.3 milyonun hissenin yüzde 8.29 u dolaşımda. Yüzde 92 si patronda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

3.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    8.3 milyonun hissenin yüzde 8.29 u dolaşımda. Yüzde 92 si patronda.

100 milyon sermaye 100 milyon hisse demek değil mi?

4.  Alıntı Originally Posted by m_tech Yazıyı Oku
    100 milyon sermaye 100 milyon hisse demek değil mi?
    Kardeş sermaye TL cinsinden 100 milyon Türk Lirası. Toplam hisse adedi ise 8.3 milyon adet. Bunun yüzde 92 si halka açık değil patronun hissesi. Geriye kalan yüzde 8 civarı hisse dolaşıyor. 8,3 milyon hissenin yüzde 8 i dolaşımda..

Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

5. Butun hersey 750 bin hisseylemi olup bitiyo yani

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    biz ky ların bilanço gününde bilançoyu öğrenirken bunlar bilançonun bitiş tarihinde öğreniyorlar ve ne yazık ki bir kaç adım bizim önümüzde oluyorlar...ne yazık ki türk borsasında bu çok yaygın...tabi buda ky ile tahta yapıcılar arasında dağlar kadar farkın oluşmasına neden oluyor...avrupa ülkesinde böyle bir şey olsa o şirketi mahf ederler...yapan kişiler bir daha borsaya adım atamazlar..ama bizde bu artık olağan bir şey oldu...spk şikayetlere bile bakmıyor..bildiklerini ise çok az bir ceza ile cezalandırıyorlar...
    Merhaba. Banvit in yılbaşından bu yana haftada iki gün tatil yaptığını biliyormusunuz? Uretim , günlük kesim sayıları çok düşmüş.bu durumda ilk çeyrek olumlu gelmiyor bana...bu konu hakkında fikriniz var mı?

Arkadaşlar 1 ay önce burada yazdım çizdim. sattığımı belirttim. evet 6 bin tl zarar ile aynı sektörde çalıştığım halde sattım.Daha sonra 200 günlük ortalamaların altına indiğinde tekrar sizi uyardım. 200 günlüklerin altındaki trade edilen hisseye yatırım yapıyorsanız borsada işiniz yok. Size tavsiyem tavuk fiyatlarını iyi takip edin. Mal konusunda sıkıntı yok. Tavuk bol.Son aldığım duyum soya fiyatlarında yükselme.Dolar ile birlikte çarpan etkisi yaparmı bilmiyorum maliyetlerde. Tavukların protein kaynağı soyadan karşılanıyor.Bunun dışında Tarım Bakanlığının entegreler aleyhine baskı yaptığını söyleyebilirim.Teşvik gibi konular beklemeyin. En son tarım bakanlığı müşteşarı net bir şekilde Banvit bilançosu üzerinde bu kadar kar eden sektöre elektirik vs.. gibi teşvik veremeyiz demişti.

8.  Alıntı Originally Posted by Arznur Yazıyı Oku
    Merhaba. Banvit in yılbaşından bu yana haftada iki gün tatil yaptığını biliyormusunuz? Uretim , günlük kesim sayıları çok düşmüş.bu durumda ilk çeyrek olumlu gelmiyor bana...bu konu hakkında fikriniz var mı?
    Bunu daha önce yazsaydınız keşke biz de debelenmezdik.

Sayfa 528/872 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •