Arama sonucu : 3756 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: EGPRO - Ege Profil

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by kisimoto Yazýyý Oku
    Anlamsiz dusuyor anlamsiz cikiyor. Boyle bir hissenin beklentilere gore daha istikrarli ilerlemesini beklerim.

Sent from my iPhone using hisse.net
    olacak bu iþ. bu tahtaya girdiklerini gösterir. ben her türlü arkasýndayým.
    ...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...

2.  Alýntý Originally Posted by borsaci.broker Yazýyý Oku
    hayýr. bollinger sýkýþmasýnda yön yukarý da olabilir aþaðý da olabilir. yani yön belirsizdir.

zaten grafikte sýkýþma yok. bollinger grafiði gayet düzgün.

dünkü kapanýþta fiyat çizgisi bollinger üst bandýný yukarý kesip kanal dýþýna çýkmýþtý. bunu düzeltmesi gerek.
    yani fiyat çizgisi tekrar kanal üst band alanýna girmesi gerek.

bugün bu düzeltmeyi yapýyoruz. sýkýntý yok.
    tarih 12 ocak 2018 üye olunur hemde borsacý birde broker abimiz
    yukardaki yazýyý 18 ocakta yazmýþ sýkýntý yok demiþ egpro kapanýs 12,17

Alýntý Originally Posted by borsaci.broker Yazýyý Oku
    eyvallah arkadaþým. bol kazançlarýmýz olacak inþallah.

saðolasýn abim.

teknik grafik görüntüsü atmadan kýsaca deðinmek isterim; RSI deðerimiz þuan için 50 lerde. her 50 seviyesinden 70 üstüne hatta 80 lere kadar volume atmýþ. bollinger ise üst band kanalýna giriyor. yükseliþ trendindeyiz. kârlý bilançodan da sebeplenirsek sabah ola hayrola diyelim.

bol kazançlar
    tarih 20þubat2018 gece 2,46 abimiz saðolsun teknik analiz yapmýþ ama gece yapmýþ 19subat kapanýþý 11,55 baz almýþ
    yükselen trenddeyiz demiþ ertesi gün seans kapanýþý 10,98 olmuþ kayýp%5

bana palavracý diyenler þimdi konuþsun bakalým.. konuþmazlar.. çýkýþta keyiften dört köþe, iniþte saldýrýya baþlarlar.

800 milyon bölü 90 milyon eþittir topla çýkar tanjanttan kotanjant 88 buçuktan 90 TL

devre kesici birazdan açýlýr.. ARGE çalýþmalarý tam gaz devam.. yerli oto yapacaz, tank yapacaz tank

10,40 devre kesici gelince coþmuþ abimiz yardýrýyor dile kolay yukardaki 2,5 ve 1,5 ay önceki yazýlarý kim yazdýysa artýk gözlerim þaþý þaþý bakýyor 12,17 nere 11,55 nere 10,40 nere aradan 2,5 ay gecmiþ iyi para kazandýk allah broker abimizden razý olsun diyorum

olacak bu iþ. bu tahtaya girdiklerini gösterir. ben her türlü arkasýndayým.
    seans kapanýsýna 19 dk kala yazý gecmiþ senet 17,41 de 9,75 görmüþ abimiz mahsunlaþmýþ ve birden mülayimleþmiþ cosku yerini sukunete ve aklý baþýndalýga býrakmýþ %7 lik tuðlamý düstü baþýna ki

aracan 2,5 ay gecmiþ broker abimizin ilk yorumunda senedi alsak %20 zarardayýz 1, 5 ay önceki 2,ci yorumunda alsak %15 zarardayýz zararýmýz birak eksildi diye birde fýrca yiyoruz abi birde tavan tavan serileri çizecekdin az kalsýn unutuyordum o yazýný silmiþinde mynette bugün yazmýþýn yine büyüksün abi hakettik dedigin bütün þeyleri affet bizi palavracý olan biziz

hem borsacý hem broker abimize bir soruda sormak istiyom NOFEAR arkadaþýmýz nerede sen gelince o kayboluyor sen gidince o geliyor senin ulakmýþ dedigine göre hastamý öldü mü abi bi aydýnlatýver sakýn bana ayný kiþi oldugunu söyleme inanmam en iyi müridini kaybetme bence

broker abime haddim olmayarak bir tavsiye vereyim söz uçar yazý kalýr be abi biraz daha az redbull içsen fena olmaz hep kanatlanýp sonra çakýlýyorsun

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •