tarih 12 ocak 2018 üye olunur hemde borsacý birde broker abimiz
yukardaki yazýyý 18 ocakta yazmýþ sýkýntý yok demiþ egpro kapanýs 12,17
tarih 20þubat2018 gece 2,46 abimiz saðolsun teknik analiz yapmýþ ama gece yapmýþ 19subat kapanýþý 11,55 baz almýþ
yükselen trenddeyiz demiþ ertesi gün seans kapanýþý 10,98 olmuþ kayýp%5
10,40 devre kesici gelince coþmuþ abimiz yardýrýyordile kolay yukardaki 2,5 ve 1,5 ay önceki yazýlarý kim yazdýysa artýk gözlerim þaþý þaþý bakýyor 12,17 nere 11,55 nere 10,40 nere aradan 2,5 ay gecmiþ iyi para kazandýk allah broker abimizden razý olsun diyorum
seans kapanýsýna 19 dk kala yazý gecmiþ senet 17,41 de 9,75 görmüþ abimiz mahsunlaþmýþ ve birden mülayimleþmiþ cosku yerini sukunete ve aklý baþýndalýga býrakmýþ %7 lik tuðlamý düstü baþýna ki
aracan 2,5 ay gecmiþ broker abimizin ilk yorumunda senedi alsak %20 zarardayýz 1, 5 ay önceki 2,ci yorumunda alsak %15 zarardayýz zararýmýz birak eksildi diye birde fýrca yiyoruz abi birde tavan tavan serileri çizecekdin az kalsýn unutuyordum o yazýný silmiþinde mynette bugün yazmýþýn yine büyüksün abi hakettik dedigin bütün þeyleri affet bizi palavracý olan biziz
hem borsacý hem broker abimize bir soruda sormak istiyom NOFEAR arkadaþýmýz nerede sen gelince o kayboluyor sen gidince o geliyor senin ulakmýþ dedigine göre hastamý öldü mü abi bi aydýnlatýver sakýn bana ayný kiþi oldugunu söyleme inanmam en iyi müridini kaybetme bence
broker abime haddim olmayarak bir tavsiye vereyim söz uçar yazý kalýr be abi biraz daha az redbull içsen fena olmaz hep kanatlanýp sonra çakýlýyorsun![]()
Yer Ýmleri