Bu kulüp kart görene prim mi veriyor acaba? Yada Göztepe yi herşekilde geçeriz kart işi bitsin mi dediler.Q7 cezası ne zaman bitiyor..
Bu kulüp kart görene prim mi veriyor acaba? Yada Göztepe yi herşekilde geçeriz kart işi bitsin mi dediler.Q7 cezası ne zaman bitiyor..
Bu sene zararı kurtarmanın imkanı yok sezon kapanınca daha aşağılardan alıp ortalamayı düşürmekten başka çare kalmadı
şimdi bu şenol hoca plan yapıyor diyelim; e be amk geçen hafta neden başakşehir maçına asılmadın?? bize iyi kitlediler iyi.. başakşehir maçını rahatlıkla alabilecek kapasite vardı!!
gerçi neden yorum yapıyorsak!! şampiyon kesin bellidir her yıl olduğu gibi!! sadece biz bilmiyoruz, büyükbaşlar biliyor!! arada ya biz ya gsaray ya da potaya girmek üzere olan fener yatırımcısı bilmiyor!! bu akşam fener yener o da potanın kenarında durur!! biz de mal gibi bekliyoruz işte!! beşiktaşın şampiyonlar liginde gruptan çıkma ihtimaline karşı aldım hisseyi ama durum ortada!!
iyi kitledi fino köpeği!!
Aranızda belki tebessüm edenler belki kahkaha atanlar olacaktır ama ben başkana mektup yazmıştım. Hisseyi "iddia kuponu" yapmayın dedim. İnsanların ahını almayın, borsayı kumar masası gibi kullanmayın dedim. Yazık ya! iki senedir kitlendik kaldık. Sermayeyi "kurtarmak" yatırım amacına dönüştü. Böyle yatırım olur mu? Burada kadrolu olmayan gerçek mağdurlar, bu hisse nerede durur? Satıp gitsem zararım inanılmaz. Beklesem stress... Bir daha ki şampiyonluğa kadar bekle şimdi. o da beklediğine değecek mi??
yok kardeş neden gülelim? doğru söylüyorsun; anaparamızı kurtarmak yatırım amacı oldu!! 2 hissem var! ikisini de sattığım gün bırak hisse alıp satmayı ; borsa istanbulun olduğu semtten geçersem beni yatırıp çatır çatır s......
putperest patronlar yıllardır ky yi soyup soğana çeviriyor!! kurtulan kaçsın kimse girmesin 400 kusur kağıdın hiçbirine fikrindeyim artık!! çiftlikbankçı tosun paşadan ne farkı var bu putperest patronların?
iyi kitledi fino köpeği bize iyii...
Kulüpler böyle keyfe keder, kişilerin insiyatifine bırakılırsa tüm sporlarda daha çok ağlanır...Borçlar azalmazmı hiç? 4 büyük borsa kulübünden en başarılı sportif takım BJK ama fiyat içler acısı...Bu tabu değil kardeşim.İsteyen varsa verin bir kısım hisseyi yatırımcıya yada yurt dışına.Satmam etmem demekle kulüpler daha çok batağa gidiyor.Kimi Başkanlığı bırakmaz Kimi sportif başarıyı nakde dönüştüremez kimi satar savar ortada bişey yok kimi kimi...
Yer İmleri