Sayfa 115/844 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 913 - 920 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

1.  Alıntı Originally Posted by DNZL20 Yazıyı Oku
    Sen uyumaya devam et .Devam et ki birileri karlarını cebine katıp senin paranla boğazda viskilerini yudumlasınlar.
    Benim paramla bişey yudumlayamazlar ayda 1 lot bir lot alırım gelecek yıla 12 lot artırırım , orta ve uzun vadeciyim.

ytd değildir

Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Yarın sizce tepki nasıl olur?
    Sayın bagbozumu aynı soruyu ben de şahsınıza soracaktım ki siz erken davrandınız...benim görüşüm...geçen yılla kıyasladığımızda bütün kalemlerde olumlu rakamlar gördüm...sadece finansman giderleri karımızı epeyce bitirmiş...herşeye rağmen sermayenin 10 katı bir kar mevcut...piyasanın nasıl bir tepki vereceği ise soru işareti...beklemeye devam...

3.  Alıntı Originally Posted by WindowsUp Yazıyı Oku
    Benim paramla bişey yudumlayamazlar ayda 1 lot bir lot alırım gelecek yıla 12 lot artırırım , orta ve uzun vadeciyim.

ytd değildir
    Hadi panik yapıp uykunu dağıtma mışıl mışıl uyumana devam et. Uykun kaçtıysa birer birer alacak olduğun 12 lotu say. Dandini dandini dastana ......

4.  Alıntı Originally Posted by DNZL20 Yazıyı Oku
    Hadi panik yapıp uykunu dağıtma mışıl mışıl uyumana devam et. Uykun kaçtıysa birer birer alacak olduğun 12 lotu say. Dandini dandini dastana ......
    Ben uyudum, uyandım. siz rahat olun. İleriki saatlerde yine mışıl mışıl uyurum..

ytd değildir

5.  Alıntı Originally Posted by WindowsUp Yazıyı Oku
    Ben uyudum, uyandım. siz rahat olun. İleriki saatlerde yine mışıl mışıl uyurum..

ytd değildir
    Kardeşim yazdıklarıma kızma ama sen de bunu hakettin ama.Sağolsun günlük takasları paylaşan bir arkadaş var sırf onun için giriyorum bu sayfaya ama sen mışıl da mışıl mışıl da mışıl biraz fazla oldu ama.

6.  Alıntı Originally Posted by DNZL20 Yazıyı Oku
    Kardeşim yazdıklarıma kızma ama sen de bunu hakettin ama.Sağolsun günlük takasları paylaşan bir arkadaş var sırf onun için giriyorum bu sayfaya ama sen mışıl da mışıl mışıl da mışıl biraz fazla oldu ama.

Yani durum benim açımdan dediğiniz kadar vahim mi ? mışıl mışıl uyuyalım ama yazmayalım diyorsunuz. Hadi biraz sizin dediğiniz gibi olsun..

ytd değildir

Alıntı Originally Posted by WindowsUp Yazıyı Oku
    Yani dün genel kurul gündemine kar kararını koyduklarında anlamalıydık . Yani 300 küsür liralık hissemize 1.27 net temettü alacağız hepsi bu mu ?

ytd değildir
    burada uyumak veya yazmaktan ziyade 2015 yılı genel kurulunda verilen sözün yani sermaye artırımının yapılmasını sağlamak için gerekli çabayı gösterelim.
    1.şirkete telefon ve mail yoluyla iletmek
    1.genel kurula katılarak tepki ve talepler iletilebilir
    sağlıkla kalın
    ben 2015 yılı genel kurula katıldığım için verilen söz vardı katılan arkadaş varsa hatırlar

8. Genel kurula katilmak istiyorum.ilk olacak.nasil bi yol takip etmeliyim .yapilmasi gereken basvuru gibi bisey varmi

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 115/844 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •