Proje bazlı teşvikler
9 Nisan Pazartesi saat 14 te açıklanacak[/QUOTE]
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
İttifak holdingin böyle bir projesi veya başvurusu varmiki
Bilmem belki şapkadan tavşan çıkar.ytd
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AYLIK BİST DÜNYADA 1 YIL İÇİNDE OLASI KRİZDE % -64 DÜŞÜŞ İLE 44.484 GÖREBİLİR, PEKİ ITTFH NERELERİ GÖRÜR HİÇ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM BATIRANA KADAR DÜŞER BU KESİN, BEKLENTİLERİ SATIN ALMASI GEREKLİ MALLAR ELİNDE KALACAK BU GİDİŞLE, BRİYERLERDE MALLAR BEKLİYOR OLABİLİR HERŞEY MÜMKÜN AMA KRİZDE MALDA YAKALANIRSA KESİN BATAR
![]()
HAFTALIK ÜÇGEN FORMASYONU OLUŞTU, 4 HAFTA İÇİNDE ÜÇGEN ÇIKIŞI OLACAK
![]()
Önümüzdeki hafta açıklanacak teşvik paketinde yenilenebilir enerji alanında ciddi teşvikler olacak. İttifak holding güneş enerjisi üretimi konusunda ciddi derecede arsa aldı ve güneş enerjisi üretimi için lisansınıda aldı diye biliyorum. Zaten yatırım süreci halen devam ediyor. Bu teşviklerden mutlaka pay almış olmaları lazım. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu arada bugün 2.69 dan hisseye tekrar döndüm. İş yatırımın acelesi vardı sanırım yüklü bir satış koydu kademeye bir bölümünü ben aldım. İnşallah kısa vadede beklenen değere ulaşır hisse. Pd/dd malum çok komik bir değerde. Yıllardır böyle fiyatlanıyor demekki piyasanında bir bildiği var. Yoksa yönetenler düzgün olsa bu kağıt 6 tl den aşağı olmazdı. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri