*çekya'da şubat'ta sanayi üretimi yıllık %2,7 (önceki %5,6)
*çekya'da şubat'ta sanayi üretimi yıllık %2,7 (önceki %5,6)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*ecb/coeure, "globalleşmeden geri adım atmak, endişeleri gidermek için yanlış çözüm"
*ecb/coeure, "avrupa birliği, ekonomide serbestliğin faydalarını halkın mümkün olduğu kadar en büyük kesimine getiren bir araç"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*rusya enerji bakanlığı, "eğer bir yatırımcı bulunamaz ise rusya'nın akkuyu nükleer santrali'ni tek başına inşaa etme kabiliyeti var"
*rusya enerji bakanlığı, "eski casusun zehirlenmesi olayının yurt içi enerji sektörü için negatif sonuçları olmasını beklemiyoruz"
Bak bu demeç kötü
Almanın akıllı olup
İyi bi çalımla bu fransızın dotune tepigi koyup . Daha doğrusu komple fransa nin. İlle de France la vie cest la vie
Çürük dalları budayip
Güney Avrupa finansallarinda kol kesip
Yoluna devam etmesi lazım
Yoksa noolur
Biz ne derdik birinci dünya cenginde çok iyi top oynadik alman yenildi diye bizede kapıyı gosterttiler
Hah işte
Akıllı olmazsa aynini alman deyecek
Abi çok iyi oynadik ama AB yenildi diye bizde yenildik
Tam tanım bu
Not. Bu demeci veren fransız i esefle kiniyorum
Not2. Eşek ölür kalır Semeri insan ölür kalır eseri
O kaddaarrrrrrrr..... caylarrrrr
Ha bu esprik yaklaşımım aldatmasın. Yapılması gerekeni yazdım yoksa okuyunuz not2
Hocam globallesme bitti. Dağılabilirsiniz
Net üzücü ama geri dönüşsuz
One way out
Taçtan out
Globallesme Erasmus değişim programı gibidir
İnsan hayatı ve üniversite öğrencisi için 1 yada 2 sene bişey değildir
Ama ya para biter dönersin ya program sonlanir
İnsani medeniyetlerse adi üstünde bin senelik Milenyum döngülerinde olur
Yani 1 ve 2 inci dünya savaşı müteakip aman insanlar olmesinde cebimizde hırsızin eli varsın olsun dedi mi dediiii
Peki sonra ya kendine kalmiycak kadar para tirtiklandiysa
Ohooooho neler yapmazsin
Yaparım globallesmeyi daha ellesme bilem dermisin dersin
İşte o minvalde bitti gitti o aşk hikayesi
Eyi geceler koclar
Yer İmleri