Sayfa 336/548 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Geleceğinin parlak olduğu konusunda hemfikirim. Ama şirket aktif ve pasifiyle satılacak. Sonuçta bir süreç meselesi bu. Hurriyetin özkaynakları şuan 300 milyon. Geçen yılki zararı kadar bu yılda zarar edecek muhtemelen. Özkaynaklar 0 lanacak. 2 ihtimal var ya bedelli sermaye artışı yapacak yada sermayesi güçlü bir şirketle birleşecek. Alan grup sermaye koyması lazım hurriyetin yola devam edebilmesi için. Bu işlemlerden sonra kamu reklamlarını da alacak ve önü açılacak tabikide. Ama şuan itibarıyla DGZTE mi HURGZ mi dersen ben yorum yapmıyorum bilançoları yapsın.
    eyvallah hocam yorumunuz güzel olmuş fakat borsada bilançolar zor para kazandırır ancak ov veya uv de

kötü bilançolular ise özellikle satış hikayeleri ile daha iyi performans gösterirler ( örnek banvit )

neden çünkü birisi zaten iyi de yönetilse kötüde bellidir bilançosu fiyatta ona göre iyidir tabiki çok daha iyide olabilir

kötü olan yeni bir kan değişimi ümidi ile daha iyi yönetileceği düşünülerek kısada daha iyi kazandırabilir

tabi şuana kadar hurgz yaptığı hareketler benim düşüncemi çürüttü ama süreç devam ediyor...
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

2. Bence bunlardan hiçbir cacık olmayacak ..zaten alan aldı satan sattı..haber malumun ilanı olacak...farklı bir durum olsa buyuk yatırımcı haberi alıp coktan gerekeni yapmış olurdu... muhtemeldirki bir miktar geriye çekilme olacaktır... tabiki ram tersi olmasını isterdim...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. O zaman sat cık diyeyim bir daha..

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

4. Piyasalarda edindiğim tecrübe bana bunu soyletiyor...ama yüzde onda olsa tersini yasatirmi düşüncesi beni burada tutuyor..temettunun verilecek olması da arti bir değer gibi duruyor...tabi geri çekilme durumunda temettunun de anlamı kalmayacak...umarım yanilirim...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. İmzalar atıldı. Doğan veda ziyaretlerini yaptı. Hala kap haberi gelmedi bu nasıl spk anlamadım. Tahtasını kapatsın haber gelene kadar en güzeli. Şirketmi satıldı varlık satışımı oldu kaça satıldı hiçbir bilgi yok. Marbasın saçma sapan işlemlerini izliyoruz...

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bence bunlardan hiçbir cacık olmayacak ..zaten alan aldı satan sattı..haber malumun ilanı olacak...farklı bir durum olsa buyuk yatırımcı haberi alıp coktan gerekeni yapmış olurdu... muhtemeldirki bir miktar geriye çekilme olacaktır... tabiki ram tersi olmasını isterdim...
    Yalnız full hurgz tede olmama rağmen içimden bir ses gidecekse dogzte nin çok pis gideceğini söylüyor

hurgz ve dohol gibi hantal değil lot sayısı düşük

toplayabilen olduysa ufak rakamlarla uzaya götürtebilme potansiyeli çok ciddi var
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

7. Birde bu satışın hiçmi haber değeri yok anlamadım. Adam veda konuşması yapmış sacma sapan internet sitelerinde haber ve resimler vas. Doğan medyası ve diğer ana akım medyada hiç haber geçmiyor. Nasıl bir satışsa bu artık anlamadım. Doğana şimdiden sansürmü uygulanıyor yada haber yapılmasın talimatımı var.

8. Yatırımcı ilişkilerini arayan olmadı mı?
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

Sayfa 336/548 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •