Sayfa 549/872 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 4,385 - 4,392 arası.

Konu: BANVT - Banvit

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:[/SIZE][/B][/COLOR]

şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :

buradan formu doldurun :

YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi

buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
    İZLEME >>> TAKİP LİNKi
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

2. Tek dileğim şu keko nun saçma sapan analizlerini 5 mesaja bölerek yazmamasi. 20 yeni mesaj var diye giriyorum yarısı keko.

Bari analizleri düzgün olsa. Market fiyatı ile hisse alıyor adam tam keko.

Bir ara söz vermişti. Yazmayın derseniz yazmayacam diye. Yazma dedik. Yine gelmiş. Boş konuşanın boş kalfası.

3.  Alıntı Originally Posted by Red Kid Yazıyı Oku
    Birader trade şart olabilir ama sen nasıl bir şahsiyetsin ki her girdiğinde hisseyi öve öve bitiremiyorsun. Sayfalarca yazıp insanlara umut aşılayıp şöyle olur böyle olur diye pompalıyor dediğin rakamlar olmadan ortadan kayboluyorsun. Birkaç ay öncesinde kağıt 21 lerdeyken buraları dip mip diyordun. Nisan Mayıs 30-40 lı rakamları afişe ediyordun. Şimdi gelmişsin yine aynı senaryo, ayıptır ya. Senin bu yaptığına neler denir de sen bunu anlamaz hak görürsün. En hafifini söyleyim yine de, çakallık denir. Kim bilir kaç masum sana inanıyordur. Yazık... Acıyorum böyle kazandığınız ve ailenize yedirdiğiniz paraya...
    Aynen katılıyorum bende kekoyu dikkate alarak banvit aldim. Sonra bu kayboldu. 17 tlde kol bacak keserek ciktim.

SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by KFAT4 Yazıyı Oku
    Tek dileğim şu keko nun saçma sapan analizlerini 5 mesaja bölerek yazmamasi. 20 yeni mesaj var diye giriyorum yarısı keko.

Bir ara söz vermişti. Yazmayın derseniz yazmayacam diye. Yazma dedik. Yine gelmiş. Boş konuşanın boş kalfası.
    senden başka kimse yazma demedi...o vakit tek başına kaldın...topiğin geneli yazmanda mahsur yoktur dediler...şimdilik de aynı oylamaya gidebiliriz...benim için sıkıntı yoktur...o zaman da söyledim topiğin emektarları yazma derse gene yazmam ama adını sanını bilmediğim birisi çıkar söylerse dikkate almam...benim için hala aynı değerdesin....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by mummy53 Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum bende kekoyu dikkate alarak banvit aldim. Sonra bu kayboldu. 17 tlde kol bacak keserek ciktim.

SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    topiğin geçmişine bakın ben bu hisseye ilk girdiğimde tarih 21,11,2017 ve banvit fiyatı 20,22 idi...benden sonra 24,66 yı gördü...en az 2 defa %15 ve üzeri tepkiler verdi ve yine en az 2 defa %10 ve üzeri tepkiler verdi...%5 ve üzeri tepkileri saymıyorum bile...bu hissede 3 kere satış yaptım..bir seferinde ben 23,30 civarlarında sattıktan sonra hisse 24,66 yı gördüğü vakit...ikincisi 21,30 civarlarında iken işlem hacmini düşürdükten sonra çıkış yapacağına inanarak almış ama tepkisi zayıf olup aşağı inince bende o civarlardan stop olmuştum....üçüncü satışım ise bilançodan bir gün önce aldım ve bilançoyu tüm topik kötü olarak algılarken ve herkes sert düşecek diye düşünürken 19,00 dan 20,66 ları görüp daha sonra 20,00 nin üzerinde duramadığını gördüğümde 19,85 ile yaptığım satıştır...

kim senin söylemenle aldım ama zarar ettim diyorsa ben ona gurur yapıp üzülmemesi için yalancı demeyeceğim ama şakacı diyeceğim...dostum kusura bakma benim ile almış isen ve ben zarar ettim diyorsan sen bir tam şakacısın...:kahkah:

zaman zaman ne yaparsak yapalım bazı hisseler ile yıldızımız barışmıyor ve kar edemiyoruz ama bazı hisseler de varki onlarla çok iyi anlaşıyoruz....biz banvit ile geçmişte tam bir kanki idik...:kahkah:

benim ile 20,22 fiyatından alan üç ay boyunca doğru tradeler ile en az %50 kazanma potansiyelini değerlendirememiş ise de bilançodan bir gün sonra 20,66 yı gördüğünde rahatlıkla satışını yapıp zarardan kurtulabilirdi...

ama kalkıp 24, ten almış iseniz kusura bakmayın onun sorumlusu ben değilim...ben hisseye ilk girdiğim fiyatı baz alıyorum...sonrasında kim alıyorsa sorumlusu kendisidir ben değilim...risk de kar ve zarar da sizindir o yüzden de kararınızı kendiniz düşünüp kendiniz veriniz...

bundan sonra hisse düşmeyecek demiyorum çünkü o risk her daim vardır ama ben her türlü riski göze alarak bu hisseyi alıyorum...bundan sonra da kimse de benim söylemem ile alıp satmasın...normal bir vatandaş gibi hisseyi alıyorum ve herkesin hakkı olduğu gibi de bende yorum yapıyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. hisse 2017 son çeyrek bilançosunu açıkladığında ve biz de satış yapıp çıktığımızda bu hissede iş yatırımın tavrı ve marketlerdeki tavuk fiyatları öncü işaretler olacaktır demiştik....son bir haftadır marketlerde banvite %12 civarlarında zam gelmiştir...hisse son bir haftadır endeksin sert düşüşlerine 15,00 ın üzerinde direniş sergilemektedir ve zaman zaman %4-6 lara varabilen tepkiler verebilmektedir...bunlar olumlu işaretler idi...dün bazı arkadaşların yaptığı takas paylaşımlarından da daha önce satış tarafında olan iş yatırım ve finans yatırımın artık alıcı tarafta olduğunu gösterdiler...

benim almam için gerekli şartların oluştuğuna inanarak bu hisseye tekrardan giriyorum...20,00 dan düştüğünden beridir bu hisseyi diğer hisseler ile birlikte izliyordum ve ancak yeni alış kanaati oluştu bende...almamız rikstir kimbilir belki de kötü bilanço da gelebilir o vakit daha da zor durumda kalabiliriz ama ben sermayemin yarısı ile aldığım için ve gerekirse maliyet düşürme imkanım olduğu için bu riski alıyorum...

dediğim gibi herkesin kararı kendinedir herkes verdiği kararın semeresini kar veya zarar olarak alacaktır...bu topik olumlu düşünen de olumsuz düşünenlerin de yeridir...zaten topiklerin amacı budur...karar her zaman yatırımcının kendisindedir...

umarım yüzümüz kara çıkmaz...

7.  Alıntı Originally Posted by KFAT4 Yazıyı Oku
    Tek dileğim şu keko nun saçma sapan analizlerini 5 mesaja bölerek yazmamasi. 20 yeni mesaj var diye giriyorum yarısı keko.

Dostum sen kimin yazıp yazmayacağına karar veremezsin,sende yapıcı yorumlar yaz takdiri üyeler versin..sayın keko yıllardır forumda yazan bir şahsiyettir ve forumdaşların ilgiyle izlediği bir dostumdur.
    Bana çıkıp biri diyebilirmi ki al sat yapmadan piyasadan para kazanmanın mümkün olduğunu,hisseyi beğenirsin alırsın satarsın kimse hisseyle duygusal bağ kurmasın...

8. sn keko yu sasadan bilirim,değerli bir yorumcudur kıymetini bilin,ama bizi sasa gibi bir hissede niye yalniz bıraktı bilmiyorum :) eğer beklediğiniz durak doğru ise otobüs er ya da geç muhakkak uğrayacaktır,kolay gelsin..

Sayfa 549/872 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •