Sayfa 354/548 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by bahmet Yazıyı Oku
    Tabii ki cagrida verme zorunlulugu yok. Bu da onemli bir nokta.

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ondan sebeb ki hissede yön yukaridir

2. ama yinede 1 13 dohol almadığına pismanim

doruk ve öncüdeki payımız satışa konu olmadığına göre buradaki menfaatimiz nasıl korunacaktır.
    son dohol.açıklaması ile dgzt.ve hurrıyet varlık edinimi açıklamasıyla ne amaçlanmaktadır.
    zaten hakim ortak kendisiydi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    doruk ve öncüdeki payımız satışa konu olmadığına göre buradaki menfaatimiz nasıl korunacaktır.
    son dohol.açıklaması ile dgzt.ve hurrıyet varlık edinimi açıklamasıyla ne amaçlanmaktadır.
    zaten hakim ortak kendisiydi
    hocam ilk sorunuzun cevabını bilmiyorum. ben de merak ediyorum. temettü ile ilgili olarak karar anlaşmadan önce açıklandığı için ve 2017 karından dağıtım olacağı için temettünün de fiyatın üzerine eklenebileceğini düşünüyorum. bunu şirkete soracağım.

dohol varlık edinimi açıklaması bizi pek ilgilendirmiyor. dohol bağlı ortaklıklarındaki aile bireylerinin hissesini devralıyor. bunlar da satış sözleşmesi kapsamında demirörene devredilecek. bizle ilgili bir konu değil. aile bireylerinin dgztedeki toplam payları 546.010 lot.. bunlar da satılacak.
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    bence öncüdeki payların bize ekstrası olmayacak... muhtemelen bilançodaki değer üzerinden dohole devredilecek. doruktaki paylar zaten anlamsız. temettü olayı kalıyor.. muhtemelen bu hafta içi yeni bir tarih belirleyip temettüyü verirler diye düşünüyorum. yatırm tavsiyesi değildir.
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

6. 900 milyon usd lik bir anlaşmada 30 milyon TL temettunun lafı olmaz. Devir öncesi karar alıp ödenir muhtemelen. Aydın doğan niye bıraksın anlaşma yapılmış temettü kararı verilmiş alır geçer. Hayallerimiz bunlar bakalım gercekler nasıl olacak.

7. [QUOTE=1BRAH1M;1985289]900 milyon usd lik bir anlaşmada 30 milyon TL temettunun lafı olmaz. Devir öncesi karar alıp ödenir muhtemelen. Aydın doğan niye bıraksın anlaşma yapılmış temettü kararı verilmiş alır geçer. Hayallerimiz bunlar bakalım

İbo sen ne çok şey biliyorsun böyle..

8. Bence temettü bu ay sonu gelmeden ödenir, devir yetişir veya yetişmez, bu bizi ilgilendirmiyor, zira her iki durumda da biz küçük ortağız, bizim dışımızdaki tutarı hakim ortak olarak ya Doğan ya Demirören alır, çağrı fiyatını etkilemez, kanaatindeyim

Sayfa 354/548 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •