Sayfa 568/872 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 6975 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. 18TL den aldigim goz bebegim KOZAL'larimi satip, bugun itibariyle BANVT ile araniza katildim dostlar. Umud ediyorum KOZALdaki gibi bir %100 yapma firsatini burada da buluruz. Sirket 2017 yilsonu rakamlarina gore muaazzam derecede ucuz gozukuyor (uretim anlaminda bilmedigimiz bir terslik yok ise). Satin alma sonrasi evet suni bir yukselis yasandi ancak suan ederinin cok altinda islem gordugunu dusunuyorum, bu sacma dusus hareketlerine ise inanmiyorum - dustukce toplamaya devam elbet sonunda yukselecek :)

2.  Alıntı Originally Posted by Niyazimisri Yazıyı Oku
    18TL den aldigim goz bebegim KOZAL'larimi satip, bugun itibariyle BANVT ile araniza katildim dostlar. Umud ediyorum KOZALdaki gibi bir %100 yapma firsatini burada da buluruz. Sirket 2017 yilsonu rakamlarina gore muaazzam derecede ucuz gozukuyor (uretim anlaminda bilmedigimiz bir terslik yok ise). Satin alma sonrasi evet suni bir yukselis yasandi ancak suan ederinin cok altinda islem gordugunu dusunuyorum, bu sacma dusus hareketlerine ise inanmiyorum - dustukce toplamaya devam elbet sonunda yukselecek :)
    Umarım speğimiz de seni sever...sana kızarsa vay halimize...bu arada hoş geldin dostum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. arkadaşlar şu çakal iş yatırım ne alemde bilen var mı ?? kimler alıyor kimler satıyor ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Ben temelciyim vadem ise 10-12 ay arasindadir. Sevmez ise kendi bilir vaktimiz bol, zamanla birbirimize alisiriz :D

Fiili dolaşımdaki pay oranı yaklasik 8,29% seviyesinde ve hakikaten cok ucuz. Bir kotta cikma durumu olabilir mi acaba diye dusunmuyor degilim, siz ne dersinzi buna? Bu dusus ne yalan soyleyeyelim bana biraz oyle geldi ancak sizler tahtayi daha yakindan takip eden kisilersiniz, daha dogrusunu bilirsiniz.

5. kozaldan geldiğinize göre uzun vadeci birisinizdir sayın niyazimisri....kottan çıkacağına pek ihtimal vermiyoruz...bu güne kadar bu konuya ihtimal vermedik....bu son düşüşleri biz hep bilançoya bağladık...çünkü 2017 son çeyrekte bizim beklentimiz 60-90 milyon aralığında bir kar idi ama gelen kar 37 milyon olunca hepimiz hisseyi sattık...zaten iş yatırım denilen bir aracı kurumumuz var hisse aylardır onun satışları ile buralara indi...

son iki gündür bu aracı kurum ne yapıyor doğrusu bilemiyorum..???

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:

şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :

buradan formu doldurun :

YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi

buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
    İZLEME >>> TAKİP LİNKi
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

7. aslında hissenin bu fiyatları kottan çıkma konusunda brf için muazzam fırsat. ama finansalları kötü olduklarından fırsatı kaçırıyorlar. çünkü kendileri de tarihlerinin en büyük zararlarını yazdılar geçen yıl, maddi olarak sıkıntıdalar ve geçirdikleri soruşturmalar çok ciddi basından izleyebildiğimiz kadarıyla, yoksa kağıdın buralara düşmesini en çok onlar isterlerdi ve işlerine gelirdi. yükselen piyasada istedikleri kadar toplayamazlar, düşerken daha kolay toplarlardı. ama demekki şu ana kadar 1 lot dahi almadılar, yoksa kapa açıklama yapmak zorundalar.

tarihi seviyelere gelince kağıt önce citi kaçtı bu tahtadan 800 bin civarı malını boşalttı, sonra iş yatırım 1,5 milyon civarı malını aylara yayarak verdi ve peyderpey vermeye devam ediyor, belki öngörüleri farklı. herkesin sandığı gibi ileride çok da süper bir kağıt olmayacağını ve kaçmak için fırsat olduğunu düşündüler. 6-7 ay önceki tahta yok artık ve tahtada bir spek olduğuna inanmıyorum.
    niye düşüyor? çünkü bir beklenti yok, bir haber yok, en önemlisi talep yok. spek nasıl pazarlayacak ki bu kağıdı. ara ara niye mi parlıyor? eski günlere dönüyor beklentisiyle atlayanların hareketleriyle. umut yok mu? tabii ki var. gıda sektöründe, çünkü talep her daim var. ciddi beklenti ve haberlerle ayların kayıplarını çok çabuk telafi ettirebilir.
    kağıdı almanız veya satmanız önerisiyle yazmadım, fikrimi paylaşmak için...

8. Bu fk ya gıda hissesi olmaz fonlar bunu görüp fiatlayacaktır
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Sayfa 568/872 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •