Sayfa 166/1200 İlkİlk ... 661161561641651661671681762162666661166 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. bu halk bankasının bu kadar düşeceğini beklemiyordum en fazla yüzde 7-8 düşer toparlar diyordum bu ne böyle ya küçük yatırımcı nasıl dayansın Sacro Hocam Mohikan Halk bank sayımı gerçekleşir mi ne dersiniz...

Feneri birak GSRAY a bak sayin Sacro!
    Cikis trendine basladigi yerdeki destegini test etmekte, biraz oyalayabilir ama korkunc bir getiri potansiyeli oldugunu düsünüyorum.
    22-24 araligi güzel alim noktasi bence.
    Ne düsünüyosunuz diye üstadlara bir sormak istiyorum.

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    tknsada maliyetim 3.52

3.45 40 gibi stopum var dediklerim aynen gecerli.

3.66 yukari yonde kirilirsa trend baslatir stop olursada oluruz yapcak bisey yok. bu rakamlar nereye dogru ihlal edilirse dusuncem o yonde degisir.

surekli soru sormaniza gerek yok, rakamlari takip edin.
    Dikkat ettiyseniz tknsa tam benim maliyetten yukari dondu.

Bu borsada maliyet cok onemli gerisi sabir ve stopa kalmis.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    valla abi beni biliyon ben hep bogayim.

bu borsa gazla calisiyor.

etrafima baktigimdada cok guzel rallyler hala devam ediyor.

yakalanmadan bu rallyleri degerlendirmek lazim.

ama yakalanmican ;)

goster ama elletme taktigi.
    Üstadım,
    Bankalarda 1. çeyrekte geçen seneye göre karlar gerçekten böyle giderse, bankaların mevcut fk ve defterleri bile ortalamaların altında, karların artmasıyla daha da aşağı gelecek gibi görünüyor rasyolar,

Endeks 70-75 bin civarıyken 2015 karlarıyla garan, ak vs. fk ve dd leri bu seviyelerdeydi,
    2016 karlarından sonra endeksin bu seviyelerinde aynı mevcut rasyolar var gibi,
    teknik olarak siz zaten çok güzel destekliyorsunuz, temel olarak da bankaların karları endekse destek olmaya devam edecek gibi

Referandum var sonrası Nisan sonu -Mayıs ortasına kadar bilançolar, 3 seneden beri ülke olarak çok kötü günler gördük, umarım son bulmuştur,

herşey gönlünüzce en enemlisi sağlığınız yerinde olsun (herkesin gönlünü hoş etmek zor olsada)

Bankacılık sektörü net karı Ocak-Şubat'ta 8.45 milyar lira oldu

http://www.bloomberght.com/haberler/...lyar-lira-oldu

Türk bankacılık sektörünün Ocak-Şubat dönemi net karı, bir önceki yılın aynı dönemine göre artış gösterdi ve 8.45 lira olarak gerçekleşti. Bankacılık sektörünün bir önceki yılın aynı dönemi için net karı, 4.56 milyar olarak gerçekleşmişti.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), çekirdek sermaye yeterlilik rasyosunun Ocak-Şubat döneminde yüzde 16, çekirdek sermaye yeterlilik rasyosunun ise yüzde 14 olarak gerçekleştiğini açıkladı.

BDDK'dan gelen açıklamaya göre, bankacılık sektörünün toplam aktifleri, Ocak-Şubat döneminde 2.82 trilyon TL olurken, bankaların net takipteki alacaklarının nakdi kredilere oranı aynı dönemde yüzde 3.25 seviyesinde gerçekleşti. Bir önceki yılın aynı dönemi için bu rakam yüzde 3.26 idi.

Alıntı Originally Posted by poorandrich Yazıyı Oku
    Üstadım,
    Bankalarda 1. çeyrekte geçen seneye göre karlar gerçekten böyle giderse, bankalar mevcut fk ve defterleri bile ortalamaların altında, karların artmasıyla daha da aşağı gelecek gibi görünüyor rasyolar,

Endeks 70-75 bin civarıyken 2015 karlarıyla garan, ak vs. fk ve dd leri bu seviyelerdeydi,
    2016 karlarından sonra endeksin bu seviyelerinde aynı mevcut rasyolar var gibi,
    temel olarak bankaların karları endekse destek olmaya devam edecek gibi

Referandum var sonrası Nisan sonu -Mayıs ortasına kadar bilançolar, 3 seneden beri ülke olarak çok kötü günler gördük, umarım son bulmuştur,
    herşey gönlünüzce en enemlisi sağlığınız yerinde olsun (herkesin gönlünü hoş etmek zor olsada)

Bankacılık sektörü net karı Ocak-Şubat'ta 8.45 milyar lira oldu

http://www.bloomberght.com/haberler/...lyar-lira-oldu

Türk bankacılık sektörünün Ocak-Şubat dönemi net karı, bir önceki yılın aynı dönemine göre artış gösterdi ve 8.45 lira olarak gerçekleşti. Bankacılık sektörünün bir önceki yılın aynı dönemi için net karı, 4.56 milyar olarak gerçekleşmişti.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), çekirdek sermaye yeterlilik rasyosunun Ocak-Şubat döneminde yüzde 16, çekirdek sermaye yeterlilik rasyosunun ise yüzde 14 olarak gerçekleştiğini açıkladı.

BDDK'dan gelen açıklamaya göre, bankacılık sektörünün toplam aktifleri, Ocak-Şubat döneminde 2.82 trilyon TL olurken, bankaların net takipteki alacaklarının nakdi kredilere oranı aynı dönemde yüzde 3.25 seviyesinde gerçekleşti. Bir önceki yılın aynı dönemi için bu rakam yüzde 3.26 idi.
    katiliyorum.

ama benim dusuncem soyle.

referandumdan ziyade 72 bin endeksten beri soyledigim mayista san git olayini bekliyorum.

simdi insanlara referandum oncesi sattiracaklar asil tepeyi mayista yapacak borsa.

bu son duzlukte gitmemis planlar gidecek.

bu zamana kadar gitmis olanlar dahada gidecek.

buyuk ihtimal bilancolari onceden satin aldilar. bilancolarda zaten mayis ayina tekabul ediyor.

orada iyi bilancolar ile mayista yikip gidecekler diye dusunuyorum.

72 endekste ben buralari ve mayisa kadar rally yi isaret ederken o zamanlar pek oyle gorunmuyordu ama resim iyice netlesmeye basladi.

mayista sat gitinde o kadar buyuk bir cokus olacagini sanmiyorum 10 13 bin puan kadar olabilir.

haziran temmuz mal toplama donemi olur sonrada yine bogaya girer. sonra yeni beklentiler satin alinir diye dusunuyorum.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    katiliyorum.
    ............
    Teşekkürler üstadım, benzer düşünceler var hepimizde,
    imzanızdaki iyimserlikten temel olarak bahsetmiş olduk, coşkuyu da görürüz umarım
    Saygılar...

7.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Bisey olmaz kedidir kedi )

Halk bugun costuydu yarin duser iste.

Diger kagitlarda 3 4 kademe saticili acilir sonra yola devam.

)
    Tecrübe böyle bir şey. Sabah seans açılışı elim bir ara sat a gitti. Sonra dur bakalım akşama ne olacak dedim. Hektaşım artıya geçti bile

8. İkili dip ve pu görüyorum sanki

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 166/1200 İlkİlk ... 661161561641651661671681762162666661166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •