Sayfa 301/729 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon
Arama sonucu : 5832 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Burada yazan loruhlano hocam vardı. Olursa bir yorum yaparsa ve buraya dahil olursa memnun oluruz.

2. Yaklaşık 2,5 yıldır buradayım. Her gün... Badememmi'leri gördüm; laruhlano'yu, ilkers77, simitçi3478'i, oğuz24'ü... Daha aklıma gelmeyenler var elbet. Bakınız beyler... 2 sene önce Beşiktaş taraftarlarının takıldığı bir siteye üye oldum. Günün birinde biri "ben yatırım danışmanıyım. Beşiktaşlı dostlar içinde BJKAŞ hisselerine ilgi duyanlar varsa özelden yazsın" diye ortaya bir mesaj attı. Tek sazan ben miydim bilmiyorum ama benimle çok ilgilendi (!) Israrla kaç lotumun olduğunu maliyetimin kaç olduğunu filan sordu. Neyse uzatmayayım. Bu şahıs o zaman şöyle olursa böyle olur filan dedikten sonra son cümlesinde: "bu kağıt bir sonraki seneyi de fiyatlayabilir. Bu yazdığım burada dursun" demişti. Sonra da kayboldu gitti. Ben borsadan anlamam. Tavsiyeye ihtiyacım varken kimseye tavsiyede de bulunamam. Ama ne yalan söyleyeyim bu kağıdın yaz performansı beni korkutuyor. Yıllarca burada beklemekten değil, boşu boşuna beklemekten korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı...

3. Ne adi kagitmis ya. Elbet birseyleri fiyatlar zamanı gelince. Ya da hisse sahipleri monte etsinler kendisine ky de ne kadar kağıt olabilir ki ?

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. fikret ormanı hisseler konusunda twit yagmuruna tutun bence.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

5. Tam iddia hissesi oldu kendileri iddia beşiktaş'ın şampiyonluğuna 2,85 veriyor, 50 bin ile borsada takılan bir ky için düşünelim, buralardan aldı diyelim, bjk gs'ye yenildi ve büyük ihtimal şampiyonluk gitti diyelim %20 civarı bir düşüşten çıktı diyelim 10 bin zarar yazar, tabi bunlar tahmini rakamlar... Peki gs maçını kazandı diyelim, %100 yapsa bile %20 civarı döker sizi, yani geçen sene şampiyonluğu hiç fiyatlamayıp elime vermişti o da ayrı konu. Bu yüzden bjk'nin şampiyonluğuna güveniyorsanız gidin iddiaya 10 bin basın bence 28,5 bin alırsınız bu ana paradan %40 a yakın kar demek, kaybederseniz de %20 gitmiş olur ana paranızdan cidden diyorum bence şu an iddiaya yatırmak bu hisseye yatırım yapmaktan daha iyi en azından ne kadar kazanıp ne kadar kaybedeceğiniz garanti, buranın kansız speğinin eline bırakmazsınız kendinizi. Ha "kardeşim iddia kumaaarr" diyorsanız da bu hisseye para yatırmanın kumardan bir farkı olmadığını düşünenlerdenim... Tabi bunlar fikir kimse bu fikre dayanıp işlem yapmasın yapmaz da sanmıyorum zaten, benim ki sadece fikir...

6. Erken seçim, savaş derken eriyoruz, kriz ortamlarında elinde para tutmak en iyisi sanırım..bizim kağıt yine iyi direniyor..

7.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Erken seçim, savaş derken eriyoruz, kriz ortamlarında elinde para tutmak en iyisi sanırım..bizim kağıt yine iyi direniyor..
    endeksin en yüksek gördüğü değer 120 bin şuan %10 aşağıda buradan bizim hisse nerdeyse yarı fiyatına indi , baya iyi direnmiş gerçekten

8. bu hisseye yön verenler açığa satış yapanları cezalandırmadıkça bi halt olmayacak, Beşiktaş yönetimi bu konuda sınıfta kaldı maalesef

Sayfa 301/729 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •