Sayfa 402/790 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    7,61 den 7,40 a caktılar...AMK..
    Yetisemedim 7 iyi fiyat bence
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

2. Önceden yazmıştım 673 lot 7,00 dan mal geldi.

3.  Alıntı Originally Posted by emos Yazıyı Oku
    Hisse bir el tarafından sinsice toplanmaya çalışılırken, baskı başka eller tarafından da alınıyor gibi. toplama işi yapan oldukça yetersiz, çünkü toplarken hisse kaptırıyor. İlginç bir hisse baskılama ve toplama.

Oluşan grafiği ilgimi çektiğinden son 2 aydır ilgilenmekteyim. Bu hisse düşürüldükçe alıcı tarafındayım.
    valla uzun zamandır alıcı tarafındayız , bu yıl artık son şans , yükselmezse bu adamlar gidici demektir.. milletin üstüne bırakacaklardır ne var ne yok ..

4. Gitsin.rus.. çocukları, kayyuma geçerde kurtuluruz

5. Yıldız Holding'ın 6.5 milyar dolarlık borcunu 8 yıl vadeye yayarak yeniden yapılandıracağını belirten Reuters, yapılandırma işleminin bir iki hafta içinde tamamlanacağını duyurdu. Bu haberin üzerine Yıldız Holding tarafından konuyla ilgili açıklama geldi.
    Gıda devi Yıldız Holding, Reuters haberine göre 8.5 milyar dolar tutarındaki borcunun 6.5 milyar dolarlık kısmını yeniden yapılandırıyor. Konuya yakın iki kaynağa dayandırılarak verilen haberde yeniden yapılandırma sürecinin bu haftasonunda tamamlanacağı belirtildi.

Kaynaklar, Yıldız Holding'in 6.5 milyar dolarlık borç için yapılandırmayı 4+4 yıl olmak üzere toplam 8 yıl vadeye yayacağını belirtti. İlk 4 yılın ardından finansal değerlendirme yapılacak.

Borcun yeniden yapılandırılması kapsamında Yıldız Holding'in yurt için ve yurt dışındaki tüm taşınmazlarını da teminat olarak göstereceği kaydedildi.

SÜREÇ NORMAL SEYRİNDE DEVAM EDİYOR

Konu ile ilgili Yıldız Holding'den yapılan açıklamada ise "Uzun vadeli kredilerde ve sendikasyon anlaşmalarında bilindiği üzere teminat verilmesi bu sürecin bir parçasıdır. Konuyla ilgili süreç normal seyrinde devam ediyor" denildi.

6. sayın aydın14 1. ceyrek içn bir yorum rica ediyoruz...

7.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    sayın aydın14 1. ceyrek içn bir yorum rica ediyoruz...
    Dostum ah o bilgiyi bilsem. Ama olumlu olduğunu düşünelim. Ben şahsım adına 2.000 Tl. lik alışveriş yapmışımdır.

8. Murat Ülker, Show Tv’yi satın almak için Ciner Grubu ile anlaştı son dakika gelişmesi detaylar haberimizde 17 Nisan 2018 Salı

azönceoldu.com'un edindiği bilgiye göre Yıldız Holding'in yönetim kurulu başkanı olan Murat Ülker, Ciner Grubu'na ait Show Tv'yi bünyesine katmak için anlaştı. Anlaşmanın kaç paraya gerçekleştiği henüz belli olmazken. Konuyla ilgili olarak Ülker ya da …

Az Önce Oldu sitesinde yer alan habere göre Array azonceoldu.com'un edindiği bilgiye göre Yıldız Holding'in yönetim kurulu başkanı olan Murat Ülker, Ciner Grubu'na ait Show Tv'yi bünyesine katmak için anlaştı.

Sayfa 402/790 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •