Sayfa 625/852 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 4,993 - 5,000 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    millet dökülüyormu diye düşünenler kesinlikle dökülüyor 3,27 altı olmaz derken 3,24 ü görünce bende verdim
    Ne diyelim umarım zarar etmedin ve baska hisseden cok kazanırsın. Allah yolunu açık etsin

SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    millet dökülüyormu diye düşünenler kesinlikle dökülüyor 3,27 altı olmaz derken 3,24 ü görünce bende verdim
    Zararına mı verdin.

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. City 340 bin lot almis salak mi bunlar yoksa migros bizimi kandiriyor

4.  Alıntı Originally Posted by mummy53 Yazıyı Oku
    Ne diyelim umarım zarar etmedin ve baska hisseden cok kazanırsın. Allah yolunu açık etsin

SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    çok fazla değil zarar 20 kademe
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

5.  Alıntı Originally Posted by Fantom677 Yazıyı Oku
    City 340 bin lot almis salak mi bunlar yoksa migros bizimi kandiriyor
    Var bir enayilik ay çıkmadan kokusu çıkar.

6.  Alıntı Originally Posted by efeksk Yazıyı Oku
    Hisseyi yıllarca bekleyenler kızgın tabi. Sen hisseyi o kadar bekle migros ona 0.75 desin sonra sen de bu is mahkemeye gider de bi de mahkeme ile uğraş. Burda yorum yapanlara da ekşiyorlar. Normal tabi. Anlıyorum.

Kardeş hissen var mı ?
    Görürsün spk onay verdiğinde var mı dava yok mu. Kendimden değil yapabilecek güçte sözü geçen kişilerden bahsediyorum. Zamanında hisselerini ver diye yalvaran Migros a şimdi Papuç bırakacak değiller. El insaf sence hissenin ederi bu mu ki çok bile diyorsun. Bulgur pilavı mı var beyninde hayırdır.

7.  Alıntı Originally Posted by Fantom677 Yazıyı Oku
    City 340 bin lot almis salak mi bunlar yoksa migros bizimi kandiriyor
    O bugünün değil 18 inin gerçekleşen işlemleri. citiye 304 bin virman gelmiş, bunun 190 bini yatırım finanstan kabaca 50 şer bini de credit ve qnb finanstan. 18 nisan

8.  Alıntı Originally Posted by atlardasever Yazıyı Oku
    Kardeş hissen var mı ?
    Görürsün spk onay verdiğinde var mı dava yok mu. Kendimden değil yapabilecek güçte sözü geçen kişilerden bahsediyorum. Zamanında hisselerini ver diye yalvaran Migros a şimdi Papuç bırakacak değiller. El insaf sence hissenin ederi bu mu ki çok bile diyorsun. Bulgur pilavı mı var beyninde hayırdır.
    Hissem var kardeş. Full kipadayım 18000 bin lot. Çok bile demedim. Bulgur pilavı esprin güzelmiş. Yeni girdim hisseye yoksa ben de sizin gibi beklesem kızgın olurdum. Düşünsene yıl boyu o kadar çile çekiyorsun bekliyorsun migros hissene 0.75 diyor. Sonra kızıyorsunuz burda yeni yorum yapanlara. Herkes yorum yapmak da özgür tabi sen de kızmak da özgürsün. Rahatlaman için daha fazla kızabilirsin. Ama borsa zaten ömür törpüsü borsa davası ise 2 kat ömür törpüsü . Saygılar

Sayfa 625/852 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •