Sayfa 583/871 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by Niyazimisri Yazıyı Oku
    Beyler asparagas haberler ile suni algilar kurmaya lutfen calismayalim, herkes bildigini yazsin kimseyi uzmeyelim burada.
    Cok sukur bugun guzel bir hareket geldi, bu hareketler ilk ceyrek kokularinin cikmasi nedeni ile geliyor -> demek ki ilk ceyrek guzel bir kar gorecegiz. Garanti Yatirim birinci ceyrek icin 102 milyon TL FAVOK bekliyormus, 102 milyon FAVOK eger ilk 3 ayda gelirse, senelik 550 milyon TL'leri hatta daha ustunu konusuruz. Bu da BANVIT'i BIST'in acik ara en ucuz kagidi yapar :)
    Daha cok ekmek yiecegiz anlasilan. Ancak malesef ulkemizin icinde bulundugu politik konjonktur uzun vadeli yatirim yapmamiza imkan vermiyor o nedenle surekli tetikteyiz..
    garantinin raporu nerde yazıyor dostum ?? okumak isterdik...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by Niyazimisri Yazıyı Oku
    Beyler asparagas haberler ile suni algilar kurmaya lutfen calismayalim, herkes bildigini yazsin kimseyi uzmeyelim burada.
    Cok sukur bugun guzel bir hareket geldi, bu hareketler ilk ceyrek kokularinin cikmasi nedeni ile geliyor -> demek ki ilk ceyrek guzel bir kar gorecegiz. Garanti Yatirim birinci ceyrek icin 102 milyon TL FAVOK bekliyormus, 102 milyon FAVOK eger ilk 3 ayda gelirse, senelik 550 milyon TL'leri hatta daha ustunu konusuruz. Bu da BANVIT'i BIST'in acik ara en ucuz kagidi yapar :)
    Daha cok ekmek yiecegiz anlasilan. Ancak malesef ulkemizin icinde bulundugu politik konjonktur uzun vadeli yatirim yapmamiza imkan vermiyor o nedenle surekli tetikteyiz..
    Benimde içimden geçen 3 haneli bir kar.YTD

3. bu tavuk bu gün bu kötü borsada horoz gibi ötüyor yahu...çok kararlı ve güçlü alımlar var...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    dostum bu dediğin olursa hisse eski zirvelerini bile görür...ama bana göre bu imkansız gibi bir şey...ama ikinci çeyrekte bu dediğin belki mümkün olabilir..tabi önce ilk çeyreği görmek lazım..

5. kim sattı karanlık odada o kadar? 17 kademe geri geldi.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    tek ceyrekde 3 haneli rakam neye givenerek 50 mn gelse yeter
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum bu dediğin olursa hisse eski zirvelerini bile görür...ama bana göre bu imkansız gibi bir şey...ama ikinci çeyrekte bu dediğin belki mümkün olabilir..tabi önce ilk çeyreği görmek lazım..
    Geçen yıl 2 ceyrek zaten 3 hane
    Bu yıl 1 ceyrek gönlümden öyle geciyor😁
    Gerçekler herzaman farklı olabilir.YTD

Sayfa 583/871 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •