Originally Posted by Gentleman Ters kose olmamak icin, atladim motora, gidiyorum Dracula'nin ziyaretine hadi hayırlısı bakalım
ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!! SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Originally Posted by Amor666 hadi hayırlısı bakalım Neler ysptiniz tahtaya yahu)) 78-79 !! Kapanis tahmini olan varmi? Ben Tavan diyorum )))
Originally Posted by Gentleman Neler ysptiniz tahtaya yahu)) 78-79 !! Kapanis tahmini olan varmi? Ben Tavan diyorum ))) çakıver yukarıya da görsün millet yada indir 77 ye de atayburak alım yapsın alamıyor sabahtan beri
[QUOTE=Amor666;208192]çakıver yukarıya da görsün millet yada indir 77 ye de atayburak alım yapsın Rahat olun canim, panik yapmayalim. Nerede ak$in, orada bereket
[QUOTE=Gentleman;208245] Originally Posted by Amor666 çakıver yukarıya da görsün millet yada indir 77 ye de atayburak alım yapsın Rahat olun canim, panik yapmayalim. Nerede ak$in, orada bereket panik yok zaten o işleri bırakalı 6 sene oldu nasıl birşey o
Forum Rules
Yer İmleri