Sayfa 188/885 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

Alıntı Originally Posted by ADORABLE Yazıyı Oku
    hasan abi o fiyatlardaki hayalin nedir?
    hakan çanakkale ezine civarından bir tarla ve zeytin dikecegim egeyede yerleşecegim taşucu çok sıcak. Birisi bizim hisseyi ucuz buldu galiba ha bire çöküp duruyor.

2. bekleriz abi bu taraflara.. benim gördüğüm kadarıyla alım satımlar hep karşılıklıydı al gülüm ver gülüm yapıyorlardı bugün nasıl onu bilemiyorum..

3. Hissenin spek olmasa bile hissenin freninin sayın hasan polat olduğu belli oldu. İşimiz zor.

4. hasan abinin olduğu kağıtta olan kolay kolay kaybetmez..

Alıntı Originally Posted by hissebey Yazıyı Oku
    hissenin spek olmasa bile hissenin freninin sayın hasan polat olduğu belli oldu. Işimiz zor.
     Alıntı Originally Posted by adorable Yazıyı Oku
    hasan abinin olduğu kağıtta olan kolay kolay kaybetmez..
    inşallah kazanan tarafta oluruz hep birlikte

6. inşAllah abi..

7.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    ben hareketin 2,93 kadar olacagını umuyorum eger bu dedigim yere gelirse, bir hayalim var onu gerçekleştirmek istiyorum, dün gece rüyamda bozkurtali ve baldayıyı spek olarak gördüm Hayır olur İnşallah.
    Hissedaşlarım için hayır getirir inş.

8. hisse 1,5 sene önceki fiyatlarda geziyor hisse yatay gidincede spek kazanıyor mu bu hissede...bir hareket yapma zamanı geldi görünüyor hissede sıkışma hat safhada umarım yukarı kırar....her iki yönede kırma riski var ama yukarı kırması temennimiz....iyi bir hafta olur umarım.....ytd

Sayfa 188/885 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •