Sayfa 89/1032 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 705 - 712 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Kabine değişimi olacak diye manipulasyon yapıldı, değişiklik yok. Muz cumhuriyetine döndük, ne canlar yandı bugün Allah bilir.
    Son ankette cumhur ittifakının oyu % 42...

Bence herşey İYİ olacak. Başta bir bocalama olur, neticede 16 yıllık bir iktidar var, kolay değil. Ama sonra OHAL kalkacak kutuplaşma giderilecek yetim hakkı yiyenden hesap sorulacak. Komşularla ilişkiler düzeltilecek. Güzel günler göreceğiz arkadaşlar güneşli günler... satmayan zarar etmez 3 ay daha sabredin. Sayın mod silmeden önce elinizi vicdanınıza koyun lütfen... y.t.d.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...31#post2087631

yıllık hisse yarışmamızda Nisan ayı sonuçları açıklandı
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku

Bence herşey İYİ olacak. Başta bir bocalama olur, neticede 16 yıllık bir iktidar var, kolay değil. Ama sonra OHAL kalkacak kutuplaşma giderilecek yetim hakkı yiyenden hesap sorulacak. Komşularla ilişkiler düzeltilecek. Güzel günler göreceğiz arkadaşlar güneşli günler... satmayan zarar etmez 3 ay daha sabredin. Sayın mod silmeden önce elinizi vicdanınıza koyun lütfen... y.t.d.
    Sizde İYİ hayaller varken,buralarda KÖTÜ yatırımcı olmayın, zaten batmış fyatındaki bankada algılar bozulmuş...seçim konuşmalarınızı meydanlarda yapın...

4.  Alıntı Originally Posted by TOPİTOP Yazıyı Oku
    Sizde İYİ hayaller varken,buralarda KÖTÜ yatırımcı olmayın, zaten batmış fyatındaki bankada algılar bozulmuş...seçim konuşmalarınızı meydanlarda yapın...
    Haklısın TOPİTOP özür...

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Sayın mod silmeden önce elinizi vicdanınıza koyun lütfen... y.t.d.

Oteki tarafta hersey var. Bir senedir canimiz cikti. Bunlari goturmuyorlar ki. Gecen sefer guzel usluplu yazmistin. Kavga cikmisti, ispitleyen oldu diye hepsini goturmuslerdir.

6. Herşey bir yana büyük bir değişimin arefesindeyiz enseyi karartmamak lazım... Bir zamanlar, çok değil 3 ay önce mayıs ayına 11 li rakamlardan girer diyorduk şu anda 8 altına salmadı diye seviniyoruz, algı böyle bir şeymiş...

7. Buralar aşırı satım ve panik fiatlamasıdır. Manik depresif hareketler. Fiatlar konsültasyon oluyor. Servet ele değiştiriyor.
    Seneye bambaşka şeyler konuşulur.

8.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku

Çok güzel bir analiz olmuş eline sağlık. Bence de her şey İYİ olacak. Sabır sabır sabır.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

Sayfa 89/1032 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •