Sayfa 754/948 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    7-Şimdi ne yapmamız lazım...bu şirketin en önemli artısı finansal giderleri yok denecek kadar az...bu tek avantajı...ayrıca kapasite yatırımı yapmalarına da gerek yok...yapacakları ilk iş...genel yönetim giderlerini gözden geçirmek...bunun içeriğini açmak istemiyorum...yanlış anlamayın yasa dışı değildir...suçlama da yapmıyorum...üst düzey yöneticiler anlamıştır ne demek istediğimi...gider politikalarını acilen artık bıraksınlar...hangi giderler olduğunu dediğim gibi açmak istemiyorum...onlar anladılar ve biliyorlar...
    Son düzenleme : izci; 01-05-2018 saat: 13:30.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    8-Pazarlama ile hemen ivedi olarak birleşsinler...hangi devirde yaşıyorsunuz Allah aşkına...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Arkadaşlar diyeceğim bunlar...aklınıza takılan bir şey olursa sorarsınız...Saygılarımla,

4. başta sn.izci, sn.keko ve sn.kitapçı olmak uzere olumlu yorum yapan tüm ustatlari ayakta alkışlıyorum.
    bence hiçbir menfaatleri olmadan biz ky lere ışık tutuyorlar.👏👏👏👏👏👏

5.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    2-Döviz kurunun yükselmesi..bunun arkasına sığınmasınlar...bu şirket ihracatçı..buradan zarar yazmaz...
    Bu madde dışında sn.izci'nin yazdığı diğer maddelere katılıyorum. Vakit bulunca bende kapsamlı bir bilanço incelemesi yazmak niyetindeyim.

Bu maddeye neden katılmadığıma gelirsek ; bu şirketin tek kuruş ihracatı yok arkadaşlar , ihracatı yapan bizim bir ortaklığımız olmayan pazarlama şirketi. Bu sebeple bilançoda yurt dışı satışlara bakarsanız "0" olarak görürsünüz. Kurun artması maliyetleri fiyata yansıtmayan yada yansıtamayan halka açık silverline şirketine zarar yazdırırken , halka açık olmayan pazarlamanın karlarını arttırır.
    Sağlıcakla...

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by thugz2gether Yazıyı Oku
    Bu madde dışında sn.izci'nin yazdığı diğer maddelere katılıyorum. Vakit bulunca bende kapsamlı bir bilanço incelemesi yazmak niyetindeyim.

Bu maddeye neden katılmadığıma gelirsek ; bu şirketin tek kuruş ihracatı yok arkadaşlar , ihracatı yapan bizim bir ortaklığımız olmayan pazarlama şirketi. Bu sebeple bilançoda yurt dışı satışlara bakarsanız "0" olarak görürsünüz. Kurun artması maliyetleri fiyata yansıtmayan yada yansıtamayan halka açık silverline şirketine zarar yazdırırken , halka açık olmayan pazarlamanın karlarını arttırır.
    Sağlıcakla...

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kur farkı gelirleri var...yoksa böyle bir şey olmazdı değil mi...pazarlamaya kesilen komisyon faturası sadece ve sadece fabrikamızda üretilmeyen ürünlerin yani pazarlamanın bizden almayıp, dışarıdan fason olarak sattığı her malın %10'u...onun haricinde bizden aldığı her malı yurt içine ve yurt dışına satıyor...sattığı her maldan yüzdesel kazancı belli...pazarlamanın bu işte hiç bir riski yok...kazancı ve getirisi, her şey ortada...satamazsa almaz...sonuçta sipariş üzerine çalışıyor...sevkiyatlar sürüyor...sipariş fişleri kesiliyor, adetler belli, tutarlar ise değil...örneğin diyor ki Danimarka'ya şu kadar mal sattım ve faturasını pazarlamadan doğru kestim diyor...biz de zaten birim sevkiyat belli, alış tutarını yüzdesel olarak hesaplayıp, pazarlamanın alış faturasını pazarlamaya kesiyoruz...yani her bir kalem malı kaça satarsa, kur farkı olarak sadece bize kar yazar veya zarar yazar...onların kar oranı stabil...yine de tam bir açıklama yok...siz de haklısınız...ancak hukuki teamüller, literatür, prosedür ve yasal mevzuat açısından olması gerekeni de budur...Yani kur farkının geliri de, gideri de fabrikanın olmalı, getirisi fabrikada kalmalıdır...
    Son düzenleme : izci; 01-05-2018 saat: 16:04.

7.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    https://i.hizliresim.com/D7Nj4Z.png
    Son 1 haftanın takası...teb geçen hafta toplamıştı...dün ikinci seans finans yatırım 2,38 maliyetle 160 bin lot aldı...
    Seans başı anlık düşüş olabilir ama toparlayacaktır...
    Yatırım finansmanla, finans yatırımı karıştırmayalım silver yatırımcıları ,birisi yabancıya alır, birisi kısacı yerliye ytd

8.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Yatırım finansmanla, finans yatırımı karıştırmayalım silver yatırımcıları ,birisi yabancıya alır, birisi kısacı yerliye ytd
    Tacirler yatırım alımları da yatırım fonlarına virmanlanıyor bilginize...

Sayfa 754/948 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •