Sayfa 331/540 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. Sn.Arkadaşlar ben yazanı yorumladım.
    Şirketin bedelsiz için yazanı da yorumladım.
    Temettü 8. ayda ödenecek onu biliyoruz ama sermaye arttırımı içinde yukarıda yazdığım tarih geçiyor.

Hesaplarınız doğru ; şirket yeni bir tarih mi yayınlar, düzeltmemi yayınlar , temmettyü 2 ye bölüp mü verir orasını bende bilmiyorum açıkcası.

Şöyle bir şey buldum:

''SERMAYE ARTIRIMLARI VE TEMETTÜ ÖDEMELERÄ*NDE HÄ*SSE
    SENETLERÄ*NÄ*N TEORÄ*K FÄ*YATLARININ BELÄ*RLENMESÄ* VE
    “YENÄ*†HÄ*SSE SENETLERÄ*NE Ä*Ä¡LEM SIRASI AÇILMASINA Ä*LÄ*Ä¡KÄ*N
    ESASLAR '''

Bunun 5. Maddesinde diyorki

5. “YENÄ*†HÄ*SSE SENETLERÄ*NÄ*N “ESKÄ*†HÄ*SSE SENETLERÄ*NE DÖNÜÄ¡MESÄ*
    Hisse senetleri arasındaki “eski†- “yeni†farkı, ancak bir önceki hesap dönemine ilişkin
    temettü dağıtılmaya başlandığında veya Genel Kurul'da temettü dağıtılmamasına karar
    verildiğinde ortadan kalkar.
    a) Temettü dağıtılması durumunda; “yeni†hisse senetleri, temettü dağıtımına başlandığı
    gün geçerli olacak şekilde “eski†hisse senedine dönüşerek “eski†sırasında işleme
    konu edilir.
    b) Genel Kurul'da temettü dağıtılmamasına karar verilmesi durumunda; “yeni†hisse
    senetleri, söz konusu kararın 3. maddenin b şıkkı çerçevesinde KAP’a bildirildiği
    günü takip eden ilk iş günü geçerli olacak şekilde “eski†hisse senedine dönüşerek
    “eski†sırasında işleme konu edilir.
    '''
    https://webcache.googleusercontent.c...&ct=clnk&gl=tr

diyor.

Demekki bizim eski olarak tanımlanan hisse sayımıza göre temettü ödemesi yapılacak.

YTD
    Son düzenleme : Yıldız Tozu; 30-04-2018 saat: 21:47.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

2. Evet cok mantıklı

Kâr beklentisi ve tahminler nedir arkadaşlar...

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by tibet33 Yazıyı Oku
    Kar kötü gelirse kagit salar.... Kar iyi gelirse yabancılar son iki seferde olduğu gibi satış fırsatı bulup satar.... Kagit yine salar...

Her türlü salar..

5. Evet eski lot sayisina göre temettu mantıklı , onunla hisse alirsak peki ...1000 lotum var 550 verdi kagit 9 lira ...60 lot aldım...1000 de 2000 olmustu...etti mi sana 2060 lot ama para yine ayni para )) demekki temettu den sonra yukselse para kazaniriz...ytd..kafamda deli sorular...cevap yazan ortaklara teşekkür ederim. yıldıztozu arada yazın okuyoruz yazmasakta... saygılar

6.  Alıntı Originally Posted by tibet33 Yazıyı Oku

Etraf toz duman ,geçen dönem güz<el karla iki gün tutunamadı ,aldığını geri verdi.Bu nedenle kısa vade bakmamak lazım hisseye.Şirketin sağlamlığına ,yönetimin güvenirliğine,sektördeki gelişimine,kapasitedeki artışa,şirketin büyümesine vs vs bakmak lazım.Şirkete güveniyorsan günlük fiyatına bakma.borç yok harç yok.Kaç firma var Bistte durumu iyiye giden.Al unut keyfine bak.8-9 aydır elimde ,bir iki yıl geçsin bakalım bizim bebe ne kadar büyüyecek

Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    Etraf toz duman ,geçen dönem güz<el karla iki gün tutunamadı ,aldığını geri verdi.Bu nedenle kısa vade bakmamak lazım hisseye.Şirketin sağlamlığına ,yönetimin güvenirliğine,sektördeki gelişimine,kapasitedeki artışa,şirketin büyümesine vs vs bakmak lazım.Şirkete güveniyorsan günlük fiyatına bakma.borç yok harç yok.Kaç firma var Bistte durumu iyiye giden.Al unut keyfine bak.8-9 aydır elimde ,bir iki yıl geçsin bakalım bizim bebe ne kadar büyüyecek
    Ben 2015 bu yana taşıyorum. Üç defa temettü aldım. İnşallah ilk bölünmemizi yapacağız. Herkese hayırlı kazançlar..

8. Bu nasıl iş ya 15 milyon dolarlık iş alıyor hiçbir hareket yok

Sayfa 331/540 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •