Sayfa 193/1006 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by MfA Yazıyı Oku
    Riskli ama portföyün bir kısmıyla Akbank AOY ya da AFT yatırım fonları denenebilir. Yıllık kazançları %30'un üstünde.
    ben riskten kaçmaya çalışıyom sen riskli diyosun

2. Bütün paranı eğitime harca. Çocuklarını en kaliteli okullara gönder. Sürekli kabiliyetlerini geliştir kurslarla. Süper yüzme öğrensin, Tenis öğrensin, Satranç öğrensin, Briç öğrensin, Dans öğrensin, Pasta öğrensin, Börek öğrensin... öğrensin derken profesyonel kurslarla... laf olsun diye değil...

Mesela İSMEK in çok düşük ücretli kurslarına kaç kişi gidiyor?

http://m.ismek.ist/tr/default.aspx

Gitmediğin kurs varsa git. ÇİNCE öğren, İNGİLİZCE öğren, ARAPÇA öğren.

Bilgisayar kodlama öğren. Robot programlama öğren. Bilgisayarlı tasarım öğren.

Çok iyi eğitimli ve donanımlı kişi her zaman zengindir! Dünyanın her yerinde çok yüksek maaşla iş bulabilir, veya kendi şirketini kurabilir.

Paramın çoğunu çocuklarımın eğitimine, kabiliyetine, ve zanaatına harcıyorum. Artarsa da yatırım yapıyorum. Karma bir portföyüm var. ALTIN ve GÜMÜŞ ağırlıklı.

Miras bıraksam ne olacak. En iyi miras mükemmel eğitim, öğretim, kaibliyet, zanaat kazandırmaktır.

İster Türkiye de iş bulurlar. İster başka ülkede başka yerde iş bulurlar. Ama şundan kesin eminim çok iyi şartlarda yüksek maaşlı olarak çalışacaklar.

Alıntı Originally Posted by kakkala Yazıyı Oku
    valla artık tüm komplo teorilerini değerlendiriyorum.

sabit kur, varlık vergisi...

bu ulke artık mantık sınırını aştı herşey olabilir

başdaki adam faiz enflasyonun sebebidir diyor
    ben batılılar gibi düşünmüyorum diyor
    200 yıl once yazılmış ekonomi kuralları yanlış ben başka yollar deniyecem diyo

ARTIK PARA KAZANMA OLAYINI GEÇTİM

elimdeki parayı koruyim diyorum

seçeneklere ve ihtimallere bakıyorum

1) mevduatta kalmak
    ihtimal : her ne kadar doviz uçtuysada dahada uçmayacağının garantisi yok. dolar 2,3 ken arkadaşım yıl sonunda 3 olacak dediğinde ÇUŞŞŞ demiştim. Biri çıksa yıl sonunda dolar 6-7-10 olacak dese olmaz diyemem.

2) Döviz almak
    ihtimal: sabit kura geri donuş yapılabilir. Kimse olmaz falan demesin. Bu ülkede olmaz denen neler oldu.
    Sabit kura geçilmese bile inşaat ekonomisinden ümidi kesen hukumet en azından dovizi frenliyim diye faiz arttırırsa terse kalmakta var.

3) altın almak
    ihtimal: dünyada altın fiyatları 10 yılda inanılmaz arttı ve şuan düşüş trendinde. Ülkemizde artıyor çunku dolar artıyor yani ons fiyatı artıyor. 2.ihtimal yaşanırsa altında düşebilir.

4)gayrimenkul ev,arsa almak
    bunu zaten direk geçiyorum

yani forumdaşlar inanılmaz kararsızım bu ara
    ve gerçekten gelecek konusunda inanılmazkaygılıyım
    kapıya çoktan dayanan krizi en az hasarla atlatmak için parayı nasıl korumalı

eminim birçok kişinin bu aralar en çok sorduğu soru bu

3. % 14,90 Turkish bank 45 gün...

4. Neden ALTIN ve GÜMÜŞ? Çünkü önümüzdeki döneme göre...

Alıntı Originally Posted by kakkala Yazıyı Oku
    ben riskten kaçmaya çalışıyom sen riskli diyosun

5.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Sn. Ressam cevabınız için teşekkür ederim. Anadolubank temditlerde nasıldır?
    Parayı çekene , sizi müşteri portföyüne alana kadar güler yüzlü, sonra çoğu banka gibi '' keyfin bilir, zorla tutan yok '' havasındadır.
    Artık bütün şubeler beni , ben de bütün şubeleri tanıdık. Birbirimize nazımız geçiyor. Bazılarıyla ise yüz yüze bakamayacak şekilde kavgalı olduk. İki tanesi ile mahkememiz sürüyor. ( sözleşmeye aykırı kesintiler ve gün içinde internet sayfalarını arıza adı altında 3 saat kitlemeleri nedeniyle uğradığım zararın tazmini)

6. Burgan üç para birimli hesap oranları cazip olsada kur makasları yüksek olduğu için cazip olmuyor bunu bir inceleyin.

Doviz mevduat oranlari dusuk olsa da, al sat yapmayi dusunuyorsaniz eger en iyi makas araligi Türkiye Finans TFX'de.

ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Valla sp kredi notu düşüşü tl mevduatlara olan güveni düşürmüştür.

Sayfa 193/1006 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •