Sayfa 115/549 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 913 - 920 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

1. 82 den 78 e geriledi !!

%5 eder !!

2.  Alıntı Originally Posted by hseylan Yazıyı Oku
    motor güzelmiş, nurinin hediyesi mi ? kazasız, belasız ,inşallah.
    Tesekkurler, 2015 model, Caycinin hediyesi, 1,35 rallisinde, 1,16 satip, aninda bunu siparis etmistim

3.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Tesekkurler, 2015 model, Caycinin hediyesi, 1,35 rallisinde, 1,16 satip, aninda bunu siparis etmistim
    çaycı nuriden daha cömert, kafasına esiyor, kebap ısmarlıyor durduk yerde nuri çorba kazanını karıştıran aşçı gibi kös kös, hayatından bezmiş... borsada genell kuraldır,bilindiği üzere, beklenti alınır ,gerçekler satılır. sanıldığı gibi oteli açtım demesinin pozitif etkilemesini beklemem, satış bile yiyebilir. sağır sultan bile biliyor otelin sezona açılacağını. asıl sürpriz otelin açılmaması...(Allah korusun) meşhur, tarihi kelle-paça çorbacısı NURİ nin YERİ...

4.  Alıntı Originally Posted by hseylan Yazıyı Oku
    çaycı nuriden daha cömert, kafasına esiyor, kebap ısmarlıyor durduk yerde nuri çorba kazanını karıştıran aşçı gibi kös kös, hayatından bezmiş... borsada genell kuraldır,bilindiği üzere, beklenti alınır ,gerçekler satılır. sanıldığı gibi oteli açtım demesinin pozitif etkilemesini beklemem, satış bile yiyebilir. sağır sultan bile biliyor otelin sezona açılacağını. asıl sürpriz otelin açılmaması...(Allah korusun) meşhur, tarihi kelle-paça çorbacısı NURİ nin YERİ...

Benimde hep anlatmak istedigim bu detay.
    Oteli actik demenin hisseye bir faydasi olmaz.

AMA otel ve villalar ilk ceyrekte yerlerini alirsa, goruntu 180 derece degisir.

mesele, tektu'da yükseliş için toplanması gereken miktar gerçekten önemli bir miktar mıdır?
    eğer öyle ise, asansör hareketi olmadan, toplamadan neden götürsün ki?
    spek, patron ve avaneleri dışındaki lotları da tespit edip, takip etmekte fayda var.

Cümleten hayırlı cumalar
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

7.  Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    mesele, tektu'da yükseliş için toplanması gereken miktar gerçekten önemli bir miktar mıdır?
    eğer öyle ise, asansör hareketi olmadan, toplamadan neden götürsün ki?
    spek, patron ve avaneleri dışındaki lotları da tespit edip, takip etmekte fayda var.
    %100 katiliyorum.
    Ozellikle, son 0,91 rallisinde 85-91 arasinda cok ky 1 lira zokasina yakalandilar ve hisse tekrardan 80 lere geldiginde umutlandilar ve kar ile ayrilma planlari yapmaya basladilar.

Tahta yapici ise o hisseleri o fiyatlardan alma yanlisi degil!!

Hisseye tek engel o kademeler.

60 lardan ve 70 lerden maliyetlenenler zaten rahat ve devamli hisse cevirerek trade yapiyorlar.

Bir cikis gelirse, 1,1X lara kadar hizla gider bence..
    3 lira, 5 lira bence hayaldende öte...

3 , 5 lira yapabilecek ne spek'e , ne patrona , ne potansiyele, nede sartlara sahip!!

AMA 0,5x li, 0,6x li fiyatlardan maliyetlenenlere, trade ler dahil % 200 lerde kar yazdirir !

Gunaydinlar, bol kazanclar..

8. Cikamayan hisse duser formati bir kez daha calisti.

Ha$in islemlere bir sure ara verilebilir.

75 - 81 araliginda bir sure takilip, guc toplamasi iyi olur bence.

Yada ha$in islemlere devam edip, forumlari aglama duvarina cevirebilir.

Ah, ahh, ahhh neden 84 den vermedim (agla)

Ahhhhhhh, neden 79 dan almadim (agla)

Ahhhhhhhh, neden 81 den sattim, hisse uctu (agla)

Ah ah ah ah neden 78 den vermedim , hisse coktu (agla)

)))

Sayfa 115/549 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •