Sayfa 681/1023 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    İmkansız..

Reis dolar indi çıktı boşverin bunları ile sinyali verdi..

Durmak yok yola devam..

Dursa da biteriz durmasada biteriz..

Üzerine kanal istanbuluda ekleyecekler..
    Walla dışarıda sıkılaşma devam edecekse, hep birlikte amuda kalkarız..

2.  Alıntı Originally Posted by Bayesian Yazıyı Oku

Benim çok bir param da yok. Mezun olalı 1.5 sene geçti. savunma sanayinde iş buldum fakat devletimiz güvenlik soruşturmasını aylardır tamamlayamadığı için geçici olarak hükümete yakın bir şirkette çalışıyorum. dolara saldırı olduğunu bu yüzden erken seçime girileceğini buradan duydum ilk benim için bu durum biraz adamın gol diyor u çağrıştırıyor. galiba cidden gol oluyor şu an durum 5-0 gibi. ben sizin yerinizde olsam al sat işlerine hiç girmem. ne kadar kazancaksınız ki 0,08 fark ile riske değer mi? güzel bi yerden tüm parayla girip durumu izlemek gerek.
    benimki ev için 10 kusur yildir biriktirdiğim para hic olmasın telaşı. Bi kere ucunu kaçırınca karar almak kolay değil. Maliyet yukarda kalınca trade ile düşürelim psikolojisine giriyorum. Sonra daha beter hale geliyo[emoji33] [emoji24] [emoji28].

Ben 2 senedir bekliyodum bu günleri. Kriz çıkacak diye ev almiyorum diye alay konusu olduk çevrede. Ama bekleye bekleye biz inanmaz olduk olanlara. Akil mi kaldi[emoji3] [emoji2]

tek noktadan hic bi enstrümana girilmez ama o güzel yer neresi bi bilsem[emoji4]

ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Olacağına bak..bizim köyde buna bol dötten os.. derler..

Seçim sonrası kim gelirse gelsin devam eden yatırımlar (köprü, havalimanı vb.) durdurulursa şaşırmayacağım..

Belkide öncesi olur, kimbilir..ama örtük bir şekilde..
    Dostum asla durdurulmaz. Seçim malzemesi....
    Ayranı yokken içmeye tahtarevanla gidecekler için duble yollar gibi.
    Toplu taşımayı, dönüşebilir enerjiyi artırmak yerine her asgari ücretli genç bir doğan alıp benzin/ gaz harcasın diye.
    Sıkıntı aslında her zaman "Halk için halka karşı" mı " Halk için halkla beraber" mi?
    Demokrasinin ikilemi de burada.

4.  Alıntı Originally Posted by Bayesian Yazıyı Oku
    Dış mihraklar lafını birebir ali babacandan duydum ben.

Sayın varolmayansehir,
    Dış mihraklar olayına ben de katılmıyorum. Ama mesele katılıp katılmamak da değil. Bence bu dış mihraklar bahanesi ile yürütülen bir ekonomi, en iyi tabir ile çuvallamaya mecburdur. Hükümet, dolar/tl nin çok daha artacağını düşünüyor. acaba piyasa bunu fiyatladı mı onu tartışalım istiyorum.

Sayın realities, burada sanırım huy olmuş. Bir kişinin yorumlarından tüm millete genelleme yapmak. Aklı başında iktidar gelince ekonomi düzelebilir, düzelmeyebilir, bunun dolara etkisi ne olur onu konuşmaya çalışıyorum. 50 yıldır sigara içenlerden biri ben değilim. yani rastgele konuşuyorsunuz.

o zaman bu topicte ne konuşalım? dolar yükselecek hepinizi *** falan mı diyelim sadece? goygoyculuk bu başka bir şey değil.
    ayrıca ben %1 fazla kazanç için mevduat yatırdığım bankayı değiştiriyorsam, %1 fazla dolar kazancı için de bu tarz sorgulamalar yaparım. memleket tabii ki benim cebimi etkiliyor, ben bu dırımı azaltmaya çalışıyorum. siz gelmiş, memleket sizin cebinizi oyuyor diyorsunuz. arkadaşım biz de biliyoruz bunları, bana bilmediğim şeyleri söyle kısacası.
    Üstadım senin dediğini anladım ben, sadece içimdekileri yazdım... Sevgiler saygılar...

Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Dostum asla durdurulmaz. Seçim malzemesi....
    Ayranı yokken içmeye tahtarevanla gidecekler için duble yollar gibi.
    Toplu taşımayı, dönüşebilir enerjiyi artırmak yerine her asgari ücretli genç bir doğan alıp benzin/ gaz harcasın diye.
    Sıkıntı aslında her zaman "Halk için halka karşı" mı " Halk için halkla beraber" mi?
    Demokrasinin ikilemi de burada.
    Doğrudur sevgili doktor, o halde hızla duvara..o yüzden tedbirimizi almakta fayda gördük ya..

Dışarısı çok belirleyici olacak..şimdilik ''junk'' olanlar önden buyuruyor..dışarıda havalar iyice bozulursa, bilemiyorum gari..

doalra gene pis verdiler 1,5 kuruş düştü
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    İmkansız..

Reis dolar indi çıktı boşverin bunları ile sinyali verdi..

Durmak yok yola devam..

Dursa da biteriz durmasada biteriz..

Üzerine kanal istanbuluda ekleyecekler..

Ben taa 2016 mart ında yazdım..

TR parasal genişleme yapar mı ..
    Herkes yapıyor bende yapıyorum diyebilir mi..
    Normal bir ekonomist höh der yapmaz..

Ama Reis yapar..Hiç duraksamadan..

KGF+VF (varlık fonu) teşvikler , müteahitler ile ne olursa olsun ödeme bazlı anlaşmalar
    Yemiyor faizi düşür kredi muslukları aç bağrışmaları..

Hepsi Turkish QE...

EM ler içinde doların böyle füzelediği bir biz varız..

Dikkat edilirse 2 lafından biris büyüme..TL bazlı ama..

Dolar bazlının lafı bile edilmiyor..
    Umurlarında bile değil..

Dolar ne olursa olur MB işte kumda debelensin modundalar..
    Bu yazınızdan anladığım seçime hiç gerek yok..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Walla dışarıda sıkılaşma devam edecekse, hep birlikte amuda kalkarız..
    Valla ben yerimde oturur çekirdek çitlerim de hülo hülocular hangi pozisyonda! 😀 olacak kesin belli. Ama eni sonu layıklarını bulacaklar .

Sayfa 681/1023 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •