Originally Posted by
Bayesian
Dış mihraklar lafını birebir ali babacandan duydum ben.
Sayın varolmayansehir,
Dış mihraklar olayına ben de katılmıyorum. Ama mesele katılıp katılmamak da değil. Bence bu dış mihraklar bahanesi ile yürütülen bir ekonomi, en iyi tabir ile çuvallamaya mecburdur. Hükümet, dolar/tl nin çok daha artacağını düşünüyor. acaba piyasa bunu fiyatladı mı onu tartışalım istiyorum.
Sayın realities, burada sanırım huy olmuş. Bir kişinin yorumlarından tüm millete genelleme yapmak. Aklı başında iktidar gelince ekonomi düzelebilir, düzelmeyebilir, bunun dolara etkisi ne olur onu konuşmaya çalışıyorum. 50 yıldır sigara içenlerden biri ben değilim. yani rastgele konuşuyorsunuz.
o zaman bu topicte ne konuşalım? dolar yükselecek hepinizi *** falan mı diyelim sadece? goygoyculuk bu başka bir şey değil.
ayrıca ben %1 fazla kazanç için mevduat yatırdığım bankayı değiştiriyorsam, %1 fazla dolar kazancı için de bu tarz sorgulamalar yaparım. memleket tabii ki benim cebimi etkiliyor, ben bu dırımı azaltmaya çalışıyorum. siz gelmiş, memleket sizin cebinizi oyuyor diyorsunuz. arkadaşım biz de biliyoruz bunları, bana bilmediğim şeyleri söyle kısacası.
Yer İmleri