Sayfa 358/730 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon
Arama sonucu : 5835 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Sunnyfunny Yazıyı Oku
    Dostlar bu 1 senelik hikaye degil tahminim, gecmisi en az 2 yillik planli bir dalavere bu..eskiden adamlarda 20-25 milyon lot var diyodum simdi ise eminim 40-50 milyon lottan asagi degildi ellerindeki mal...habire aciga sata sata bu hale geldi..ve yine cok buyuk ihtimalle maliyetleride maksimum 2 tl civari...bu iste topyekun bir kac kisi var en az 100 milyon tl parasi olan...oyle agir seyler geciyorki beynimden, ta ki bu sene sampiyonlugun bile kasitli verildigi kuskusu bile var...buna bu sekilde yon verebilecek federasyon baskani ve bizim kulup baskani bile bu ortaklik yapisi icerisinde olabilir, bakmayin atip tuttuklarina kedi kopek gibi olduklarina....derin yonetim isleri bunlar...kumanda ellerinde...soylediklerkm beni baglar, tahmindir hepsi....kisileri ve kurumlari suclamakta degil amacim...sadece sesli dusunup sizlerle paylasiyorum mantigim elverdikce ve 1 sene zarfinda olan biteni dusundukce....ve tam bir agir hisse magduru olarak...
    İmzayı nereye atıyoruz !!!

2. Birkaç kalem salladık. Bjk'nin bir satırlık kap bildirimi ile sonuçlandı. Demek ki düzen bu... Ama ben kendi adıma kurbanlık koyun gibi bekleyemem. Dün bir iki gazete yazarına bugünde en tepeden birisine maruzatımızı mağduriyetimizi bildirdim. Sonuç çıkar mı bilmiyorum. Sonuç beklentili yapmıyorum. Canı yanan birinin istemsiz feryadı kabilinden... Ha daha bitmedi hafta sonu oradayım. elimden ne geliyorsa ardıma koymam. Ölmüş eşek kurttan korkmaz. Bence burada sızlanacağımıza herkes elinden geldiğince bir sey yapmalı. Halinden memnun olanlara değildir lafım.

3.  Alıntı Originally Posted by stress Yazıyı Oku
    Birkaç kalem salladık. Bjk'nin bir satırlık kap bildirimi ile sonuçlandı. Demek ki düzen bu... Ama ben kendi adıma kurbanlık koyun gibi bekleyemem. Dün bir iki gazete yazarına bugünde en tepeden birisine maruzatımızı mağduriyetimizi bildirdim. Sonuç çıkar mı bilmiyorum. Sonuç beklentili yapmıyorum. Canı yanan birinin istemsiz feryadı kabilinden... Ha daha bitmedi hafta sonu oradayım. elimden ne geliyorsa ardıma koymam. Ölmüş eşek kurttan korkmaz. Bence burada sızlanacağımıza herkes elinden geldiğince bir sey yapmalı. Halinden memnun olanlara değildir lafım.
    Ben bi gazetenin yazi islefine ulastim derdimi anlattim, yazmak icin beni kaele almadilar....belkide goze alamadilar...cunku güc isi bunlar biliyorsunuz..ama cesur yurek gazeteler bulabilirseniz magdurlar olarak hucum ederim derim...soyulduk cirilciplak donumuzdan baska örtunmeye elimiz kolumuzuda koparacak degiller ya...

netturko Guest
    Kasmayin bu kadar spegin adamlarinada kanmayın hisse 2.4 a gelmiş bu fiyattan bedelli çıkacak diye almayalim o zaman ne is ya açın matrixe bakin mayısın başından beri global city oyak finansbank tekrar topluyor kime saticam ya

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AYDAN DAHA TUHAF OLAN TÜRKİYE...
    Gönderi
    618
    Açığa satış durduruldu 9 temmuza kadar bilgisi olan varmı? Yani söyleniyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUMARI OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAKTADIR

netturko Guest
    Yazıklar olsun giden para deil de bu hisse insanların borsaya olan guvenini bitirdi zamanıni guvenini caldi takımda bu işin içinde her mac kırmızı kart görüp agresif oynamak nedir .

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 22.05.2015 tarihinde yüzde 66.67 oranında bedelli sermaye artırımına karar verilmiş.yanş sermayeyi 400 milyona çıkaracaklarmış bulduğum Bilgiler sermaye artırımıyla ilgili bukadar.değeride 1tl olacakmış.ama aradan bukadar zaman geçmesine rağmen gerçekleştirmemişler.

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150

seçimler için hissenet anketi açılmıştır
    oylama gizlidir. oyunuz hiçbir şekilde gözükmeyecektir.
    hissenetin anketleri net skoru göstermez sadece forumun genel eğilimini yansıtır. ama genede oylamaya ne kadar çok katılan olursa o kadar sağlıklı olur.biz mal derdindeyiz sen seçim derdinde demeyin oyunuzu kullanın
    sadece oyumuzu kullanalım yorum yapmayalım
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 358/730 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •