Birkaç kalem salladık. Bjk'nin bir satırlık kap bildirimi ile sonuçlandı. Demek ki düzen bu... Ama ben kendi adıma kurbanlık koyun gibi bekleyemem. Dün bir iki gazete yazarına bugünde en tepeden birisine maruzatımızı mağduriyetimizi bildirdim. Sonuç çıkar mı bilmiyorum. Sonuç beklentili yapmıyorum. Canı yanan birinin istemsiz feryadı kabilinden... Ha daha bitmedi hafta sonu oradayım. elimden ne geliyorsa ardıma koymam. Ölmüş eşek kurttan korkmaz. Bence burada sızlanacağımıza herkes elinden geldiğince bir sey yapmalı. Halinden memnun olanlara değildir lafım.
Ben bi gazetenin yazi islefine ulastim derdimi anlattim, yazmak icin beni kaele almadilar....belkide goze alamadilar...cunku güc isi bunlar biliyorsunuz..ama cesur yurek gazeteler bulabilirseniz magdurlar olarak hucum ederim derim...soyulduk cirilciplak donumuzdan baska örtunmeye elimiz kolumuzuda koparacak degiller ya...
Kasmayin bu kadar spegin adamlarinada kanmayın hisse 2.4 a gelmiş bu fiyattan bedelli çıkacak diye almayalim o zaman ne is ya açın matrixe bakin mayısın başından beri global city oyak finansbank tekrar topluyor kime saticam ya
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açığa satış durduruldu 9 temmuza kadar bilgisi olan varmı? Yani söyleniyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KUMARI OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAKTADIR
Yazıklar olsun giden para deil de bu hisse insanların borsaya olan guvenini bitirdi zamanıni guvenini caldi takımda bu işin içinde her mac kırmızı kart görüp agresif oynamak nedir .
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22.05.2015 tarihinde yüzde 66.67 oranında bedelli sermaye artırımına karar verilmiş.yanş sermayeyi 400 milyona çıkaracaklarmış bulduğum Bilgiler sermaye artırımıyla ilgili bukadar.değeride 1tl olacakmış.ama aradan bukadar zaman geçmesine rağmen gerçekleştirmemişler.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150
seçimler için hissenet anketi açılmıştır
oylama gizlidir. oyunuz hiçbir şekilde gözükmeyecektir.
hissenetin anketleri net skoru göstermez sadece forumun genel eğilimini yansıtır. ama genede oylamaya ne kadar çok katılan olursa o kadar sağlıklı olur.biz mal derdindeyiz sen seçim derdinde demeyin oyunuzu kullanın
sadece oyumuzu kullanalım yorum yapmayalım
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri