E.turuncunun artmasi lazim artik kosullu 1 puan herkese gelmez.
Originally Posted by Ultraekin Cepteb den başka hiç bir bankada faiz artisi falan yok gibi ..bugun denizde 14.50 ile temdite mecbur kaldim yarin baska bir donusu cepte tebe yonlendirip 3 ay rahat etmeyi dusunuyorum ..%15.25 .. Sent from my SM-J700F using hisse.net mobile app Şu ortamda 3 ay risk degilmi bugun yine toplanti varmis bi şey cikmasada onumuzde 7 haziran var.
Yine mi gol değil? Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by kafkaf Cepteteb 32 günlük 15.25 Yeşilköy şubesi... Şubeden mi verdiler, yoksa mobilde de aynen olabiliyor mu?
Originally Posted by 038poyraz Şubeden mi verdiler, yoksa mobilde de aynen olabiliyor mu? Şubeden ama mobilden de aynı oran alabilirsiniz.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Originally Posted by kafkaf Cepteteb 32 günlük 15.25 Yeşilköy şubesi... Tebden mi aldiniz yoksa cepteteb 32 gun 14.50 oran müşteriye göre degismezki.
Originally Posted by paramanya Tebden mi aldiniz yoksa cepteteb 32 gun 14.50 oran müşteriye göre degismezki. İnternet sayfasında 15,25 yazıyor. Benim ki yeni hesap. Şubeye gittim. Miktara göre değişmiş olabilir mi?
Sizin miktar ne kadar.
Forum Rules
Yer İmleri