Sayfa 169/1032 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Yemin ediyorum kasıtlı yapıyor... Ciddi ciddi forex oynadığını düşünüyorum. Bir konuştu 4 kuruş arttı dolar. Az kaldı, Allah sabır versin herkese
    Sadece çıkıp merkez bankasına güvenimiz tamdır, aldığı kararların arkasındayız dese dolar 4.2 altı, faizler 50 baz puan düşer. Bunu sadece ben mi düşünüyorum ?

2. 0.98 konut kredisi haberi dünden beri beni çok rahatsız ediyor.
    CB faizleri indireceğiz yakında önemli adımlar atacağız derken kamu bankalarına ucuz kredi kullandırtmayı kastediyormuş anladığım kadarıyla. Zaten bankalar çok kar ediyor feragat etmeliler diye de söylemişti önceden.
    Özel bankalara müdahale edemiyorlar şimdilik ama kamu bankalarından başladılar.
    Benim korkum şimdilik konut kredileri indi, ardından tüketici/ticari kredileri de indirirlerse ne olacak?
    Bu arada derdim kredi faizlerinin düşmesi değil, bankalara zararına kredi kullandırtmaları. %14-15'le para toplayıp %12 ile satmaları her kredide zarar etmeleri demek. Bu durumda yılsonuna 4-5 milyar lira kar beklentisi hayal olur. Hatta sıfır veya sıfıra yakın kar, belki de zarar bile açıklanabilir.
    Biz şimdi hissenin değerlemesini diğer bankalarla F/K ve PD/DD değerlerini karşılaştırarak yapıyoruz ya, bu durumda bu hesaplar ve göreceli ucuzluk rafa kalkıyor, yeniden değerleme yapmak gerekiyor.
    Bugün bankalar satış yedi ama halkbank fazladan düşmedi, bu kredi işi fiyatlanmadı. Piyasanın işine gelmeyince olumsuz haberleri umursamadığını biliyoruz, bence büyükler de bu habere hazırlıksız yakalandı ve hisse zaten perişan olduğundan çıkmak istemediler. Yalnız yılsonuna kalmadan bu durum da fiyatlanabilir.
    Tek kurtuluş bu kredi oranlarının seçim yatırım olması ve kısa süre sonra piyasaya uygun seviyeye geri çekilmesi. Yok devam edecekse mevduat faizlerinin de buna göre düşmesi lazım ki banka zarar etmesin, bu da ancak enflasyon düşüşüyle mümkün o da düşeceğe benzemiyor henüz.
    Kısaca iyi olmadı, çok tadım kaçtı, fırsat verirlerse halkbanktaki pozisyonumu azaltmak istiyorum, en azından diğer (özel) bankalar şimdilik daha güvenli.

3. Sayın Pilavlı hocam; gönlünü rahat tut, çok değil 2-3 ay sonra dolar 3.50 faizler 11 civarı olacak. Nereden biliyorum? Günde memleketin her köşesinden gelen en az 50 kişiyle muhattap oluyorum. İnan bana insanlar bıkmışlar, değişime huzura açlar. Siz bakmayın kiralık anket firmalarına, halkın en az yarısı kin kusuyor ve bunların üçte ikisi daha önce desteklediklerini ve pişman olduklarını haykırıyor. Dün bir adamcağız ağlamaklı oldu konuşurken iflas etmiş, 15 kişi istihdam ediyordum battım diyor, cebimdeki 20 lirayı aldılar hocam diyor, zavallı kalp hastası olmuş. Bugün başı örtülü bir çocuk doktoru hanım geldi CV sini uzattı, aklım çıktı en az 30 tane yurt dışı yayını var. Birisi iftira attı kamudan ihraç edildim diyor. Mahkemeye gidiyorum ohal var reddediliyorum binlerce insan mağdur diyor. Türk halkının ferasetine güveniyorum. Memlekete huzur ve adalet gelecek kutuplaşmalar ortadan kalkacak. Hem Suriye, Mısır vb ülkelerle hem de batı ile ilişkilerimiz düzelecek. Güzel günler göreceğiz az sabır...

SON 3 GGÜNDÜR

YÜKSELME ÇABALARI na

HACİM EŞLİK ETMİYOR....

AZALIYOR

geçmişte bu tür durumlarda ne olduğuna bakınız

5. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

6. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post2147668

Haftalık Hisse yarışmamıza
    kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 169/1032 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz