Kimi insanlar var pazar yerindeki tüm malları satın alıp hayrına dağıtır. Kimi MALLAR var ancak milletin cebinde nefes alır. Tüm bu çaba 300 bin -500 bin lot daha fazla hisseye sahip olmak için.Ne demişler kimileri de anılarıyla anılır, kimileri ...
Kimi insanlar var pazar yerindeki tüm malları satın alıp hayrına dağıtır. Kimi MALLAR var ancak milletin cebinde nefes alır. Tüm bu çaba 300 bin -500 bin lot daha fazla hisseye sahip olmak için.Ne demişler kimileri de anılarıyla anılır, kimileri ...
bak formun çakalları ortadan kayboldu. havayı kararttılar istediklerini aldılar![]()
Gökhan sen ortamı CANLI TUT.... aman elinden kaymasın mazalllah bi yerine kaçar... çakallık senden bizemi kaldı dangalak....
Ağzımı bozdurma.... adam gibi işine bak... bana sarma... yakarım çıranı çocuk
1,40- 1,46 arasındayken buraların satım yeri olmadığını belirten sendin... forumda o şekilde empoze ettin... tersine cevap verenleri bozdun attın... Allahtan senden etkilenmedim ben... 7 aylık süreçten azda olsa Kara geçtim... ama sen sağına soluna sataştın... efendi ol adam ol....
yalancıyı fondiklesinlermi mehmet.satnayın alın dedim öylemi? demek sattığın için speğin niyeti kötü mesajları veriyorsun sürekli sen. benim derdim spek ve burdaki elemanlarıyla.ardniyetli olduğumu söyleyen büyük vebal alır.ha bu arada sen benim çıramı yakmayı bırak feriştahın gelse sigaramı bile yakamaz bunu önce bi belirteyim. sanal ortamda insanlara adamlık öğretme bide. çok komik şeyler bunlar.
Yer İmleri