Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Amerikada yasiyorum ve burada soyle Kabul edilmis bir kural var
ne kadar fakir fukara varsa yani boyle Sabah 9 aksam 5 e talim benim gibi koleler onlara kotu gozle bakilir acirlar cunku gurbetci demek ezik demek
Ne kadar zengin ve parayi vurmus varsa veya ailesi zengin hayati garanti tipler onlar ABD den Turkiyeye doner orada adam gibi hayatini yasar
Asla zengin ve varlikli birini Amerikada Almanyada yasarken gormezsin anca tatile falan gelirler
Ben fakirim o yuzden gurbetci olmak zorundayim. Sabah 9 aksam 5 e talim. He sorarsan para cok ama harcayamadiktan sonra bir anlami yok
ya alla alla benmi kafayi yiyorum
su an burada 4pm TR de 12AM yani geceyarisi 12 ama hisse.net ana sayfasina bakiyorum sirf bu topic I su anda 20 kisi izliyor diyor
hic inandirici degil
baska topiclerde 40-50 kisi izliyor falan diyor gece yarisi kim bakiyor bu siteye ilginc?
Dışarıda yapacak hiç bir halt yok İstanbul'da da o yüzden hepimiz hisse.net köşelerinde pinekliyoruz.
Misal şu an bulunduğum yerden Kadıköy'e gideyim bir bara takılayım desem (ki İstanbul'un tek çekilir semtidir) en az 1-1buçuk saatim trafikte geçecek. Bir de dönüşü var.
Durum böyle olunca fındığı, fıstığı, içeceği eve stok yapıp nette takılmak hem daha ekonomik hem daha pratik
Oysa Miami öyle mi? At kendini evden dışarı her yer aynı derecede sosyal. Trafik yok. Oh ya oh. Parayı bulunca gideceğim buralardan.
Farkli kulvarlardayiz
Ickiden barlardan ve kopekbaliklarindan nefret ederim yani Miami bana gore degil. Icki icen adami evime bile almam. Ama ateistim o baska mesele
Miami gorsen boyle dusunmezdin bak asagida oku
https://eksisozluk.com/miami--40916
bak adam ne guzel yazmis
arabasiz tuvalete bilete gidilemeyen, yaslilarinin coklugundan dolayi fil adasi olarak nitelenen, bekar bayanlarin erkeklere oraninin yer yer yuzde yetmise yuzde otuz oranlarina ciktigi ama bu bekarlarin buyuk cogunlugunun 55 yas yukarisi bayan oldugu, sunshine state olarak alinan ama yilin yarisi yagmuruna kufredilen, hurricanelerin cirit attigi, timsahlarin ve kopek baliklarinin dogal yasam bolgesi olan ve yaklasik 4 yildir yasadigim eyalet...
senenin 360 gun gunes gormeden denize giremeden bir de dunyanin en cirkin kizlari ile birlikte.....
yok almiim
Ingiliz kizlarinin cirkinligini herkes bilir
Parasi olana Istanbul cennet Londra hayatimda gordugum en kasvetli sehirlerden biri Amerikdan bile kotu yani dusun artik
londra da bulundum defalarca, bahsettiğin şeyler kesinlikle doğru değil.hem şehir olarak hemde insanlar olarak gayet kaliteli ve kadınları da oldukça güzel. normal şartlarda bu tür ifadeler kullanmayı sevmem, yani insanları dış görünüşleri ile konu haline getirmek sevmediğim ve kaçındığım bir şey. ancak forum yazarları farkedecektir, ahmetg (a.k.a. mandrake) özellikle bu tür nitelemeleri gerek abd gerekse ingiltere gibi yerlerdeki kadınlar için kullanıyor. o nedenle bu açıdan gerçekleri söylemek gerekiyordu.
ayrıca londra gayet güzel bir yer, istanbul gibi köy değil. bir kez giden görecektir. abd nin de bir çok yeri güzeldir. bu ülkelerin büyük şehirleri ile istanbul un şu halinin karşılaştırılması ise abesle iştigalden başka bir şey değil. istanbul açık ara bir köy mertebesinde.
Son düzenleme : discretus; 01-04-2017 saat: 10:55.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri