Sayfa 328/774 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Kagida guvenip, meydanlarda soylenen yalanlara inaniyor millet.

HALKB'i alan yatirimci, Zarrab'in onune yatanlar yuzunden bankanin bu duruma dustugunu bilmiyor mu ?

Hem yabancidan bana ne, ben bizim insanimizin acisina yanarim.
    aynı yatırımcı ipek grubunun fetonun kağıtlarını riski bile bile almadımı ? halende işlem görüyor değilmi koza kağıtları ? neden ? çünki beklenti vaadeden spekülasyonu aktif kağıtlar bunlar

yani siz rahat olun bence, yatırımcı para kokusu almadığı kağıdın riskine silah dayasanız girmez, dolayısıyla kandırılma fikrine katılamıyorum çünki 20 li yaşlardan beri bende hisse tutuyorum borsanın ne olduğunu herkes kadar biliyorum.

saygılarımla
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    sevgili british bu gün pek isteksiz, ya anketler kötü çıkıyordur şevki kırılmıştır yada karalama mühimmatı kalmadı demektir takviye bekliyordur
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    iyi geceler saygılar

4. Evet demeliyiz çünkü KANDIRILDIK

5.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Sonuçta referandumda kabul edilirse bu yetkiler er geç tek bir kişide olacak. İsterse kardeşim olsun. Bu yetkilerin tekbir kişide toplanması yanlış.
    Freni olmayan araba daha hızlı gider ama daha güvenli mi gider?

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Freni olmayan araba sizin gibilerdir.Kardeşinde de olmasın akraban da senin sülaleden kimse olmasın.
    Düşük profil kelimesini kullanan biriside vardı.Emin olamadım ama anası düşük yapsaydı doğmasaydı.
    Çünkü bu tarz insanları küçümseyen kendilerini Everestin tepesinde görenler Lüt gölünün dibindedir.

6.  Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    Freni olmayan araba sizin gibilerdir.Kardeşinde de olmasın akraban da senin sülaleden kimse olmasın.
    Düşük profil kelimesini kullanan biriside vardı.Emin olamadım ama anası düşük yapsaydı doğmasaydı.
    Çünkü bu tarz insanları küçümseyen kendilerini Everestin tepesinde görenler Lüt gölünün dibindedir.
    "Soruya mantıklı cevap veremeyince saçmala..."
    Taktiğiniz süpermiş...
    😂😂😂

7.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    15 senedir meclisin cogunlugu ellerindeydi, guclu bir yonetim yapisi neden kurmadilar ?

Iyi denetlendiginde diyorsun, kim denetliyecek ? 17 Aralik'ta Tv kanallarinda gorulenlere ragmen hangi denetim calisti ?

Eger HAYIR cikarsa, bunlar " CHP hile yapti.." tanimiyoruz derse, ne olacak.?

Hangi yargic yargilayacak.?
    Tabi sizin ******** Fetöcü yargıç ve savcılarınız yurtdışına kaçtı.
    17 aralıkta yapılan polis savcı hakim 15 Temmuzda askerler.
    Hiç bir fark yok ve amaç hükümeti düşürmekti acizsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    "Soruya mantıklı cevap veremeyince saçmala..."
    Taktiğiniz süpermiş...
    😂😂😂

Sizde mantık ne arar 16 nisanda neler olacak diyen sensin örneğin de çok saçma.
    Eskiden kağnı arabasıyla 1 ayda tarlayı sürüyorlardı.Şimdi traktörle 1 saatde.

Sayfa 328/774 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •