Sayfa 869/1023 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

7 Hazirana kadar en az bir %5 daha gidip 4.70-75 gibi fiyatlara ulaşmadan Mb dan faiz artışı filan beklemem. O nedenele bende nşa 4.56-60 arası yeni tepe bekliyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Üfürme derken atmasyon diyorsan evet bir nevi öyle. Bizim ki sadece tahmin yürütmek önümüzü görme açısından. Eğer haftaya faiz artmazsa bu dolar 4.60 da zor kalır gibi ama görüşün için teşekkürler.
    Görüş falan değil ha...

Tamamen üfürme (sana göre atmasyon...ne farkı varsa)...

Şimdi tutup da burada oluşan fikire (!) göre mi davranacağız yani?

İyi bir laf vardi...Nereden aklıma geldi şimdi..."Osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur"...

Bu arada Doları kaçırdım Tl`em eriyor bari düşmüş fiyatlarda beton alayım diye düşünenler olduğunu duyuyor okuyorum, acizane uyarım olsun yağmurdan kaçayım derken doluya tutulursunuz demiş olayım...

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Sağol Başkan siyaset bilmediğm belli oldu. 2. Tura ince kalacak bence, Akşener kalırsa iyi olmaz gibi geliyor bana. Sevemedim ben bu kadını 15 temmuz öncesi söylemlerinden dolayı. 2. tura muharrem kalırsa Akşener ve ekibi onu satar mı satar satmasına da ne yapacaklar reise mi arka çıkacak. Bence hepsi inceyi destekleyecek elleri mahkum.
    Bilmeyenler için Akşener'in Özgeçmişinden..

Meral Akşener siyasi kariyerine başlamadan önce Yıldız, Kocaeli ve Marmara Üniversitelerinde öğretim üyesi olarak ders vermiş ve Kocaeli Üniversitesi'nde İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı görevinde de bulunmuştur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bu arada hatırlatayım...

Bu dolar kuru ilanihaye çıkacak değil...

Bu başlıkta oluşan ve başlığın adıyla sembolleşen temel fikir sebebiyle, bazıları dolar pozisyonunu öldüm Allah değiştirmeyecek ama, iyi bir yerden satarım diye düşünenler de, korkarım, tepede satamadıkları gibi, geçmişte de olmuştu, hiçbir zaman satamayacaklardır...

Bu hep böyle oluyor nedense...

Dün bir katılımcı, kendince bir tepeden sonra, 4.00 lere inecek demişti...

Bu tür fikirler de lazım başlığa.

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    7 Hazirana kadar en az bir %5 daha gidip 4.70-75 gibi fiyatlara ulaşmadan Mb dan faiz artışı filan beklemem. O nedenele bende nşa 4.56-60 arası yeni tepe bekliyorum.
    Hafta içi 4,70 şi görebilir çok uzak değil o seviye, oralarda bende bekliyorum faiz artışını. 2 puanlık bir artış yetecek mi ondan emin değilim.

Yetrsiz faiz artışı olursa ralli devam edecektir ama dolara yeni girecekler için bence çok riskli fiyatlara geldik.

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bu arada hatırlatayım...

Bu dolar kuru ilanihaye çıkacak değil...

Bu başlıkta oluşan ve başlığın adıyla sembolleşen temel fikir sebebiyle, bazıları dolar pozisyonunu öldüm Allah değiştirmeyecek ama, iyi bir yerden satarım diye düşünenler de, korkarım, tepede satamadıkları gibi, geçmişte de olmuştu, hiçbir zaman satamayacaklardır...

Bu hep böyle oluyor nedense...

Dün bir katılımcı, kendince bir tepeden sonra, 4.00 lere inecek demişti...

Bu tür fikirler de lazım başlığa.
    Faiz artışı 4 sene evvel ki gibi 4 puan olursa 4 bile yüksek kalır.
    Tecrübem odur ki faiz artışı 3 ve üstü olursa satış fırsatı dahi vermez.
    Bir anda eksi 4 leri görebilir onun için çok riskli bölgeler buralar alım için.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Hafta içi 4,70 şi görebilir çok uzak değil o seviye, oralarda bende bekliyorum faiz artışını. 2 puanlık bir artış yetecek mi ondan emin değilim.

Yetrsiz faiz artışı olursa ralli devam edecektir ama dolara yeni girecekler için bence çok riskli fiyatlara geldik.
    Onlara sadece geçmiş olsun derim. Atı alan Üsküdarı çoktan geçti, ben şimdiye kadar Dolarda olmamış olsam ve bu fiyatlardan Dolar alacak olsam Dolar daha çıkacak diye değil paramı Dolara çevirip sistemden çıkıp kendimi kendimce nedenlerle güvence altına almak için yapardım ve tabi benim hurafelerim gerçekleşmezse de da bu işten epey zarar ederdim.

Sayfa 869/1023 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •