Sayfa 341/774 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by selcukylm Yazıyı Oku
    Bu kadar basit diyorsunuz.
    Sanırım onuru için yaşayan, alnına kara leke sürdürmemeği hayatının en önemli ilkesi olan bir insanın suçsuz yere ve kendisi için olabilecek en can acıtıcı suçlama ile yıllarca içeride tutulması ve sonra "pardon" denilerek beraat edip çıkması yeterli.
    Herşey düzeldi !
    Öyle mi ?
    bana sormayın ? ben tsk nın düşürüldüğü bu bu iğrenç feto kumpasına hiçbir vakit inanmadım,içeride vefat eden onurlu insanlar yürekleri burktu intiharlar yaşandı.bu mağduriyetin yaşanmasında ki sorumluluğu iktidar bizzat üstlendi ve kabul etti zaten !

ancak feto terör örgütünün sn.cumhurbaşkanının ensesine kadar girebildiğini görünce ne denli etkili olduklarınada herkes gibi bizlerde kanaat getirdik ve ürperdik.

adalet er yada geç yerini bulmuştur ve mağdur taraf beraat etmiştir hatta bir kısmı görevlerine iade edilmişlerdir, bardağın dolu tarafını görmek gerekir, bu hiç gerçekleşmeyebilirdi ve feto sinsice yayılmaya devam ederdi.

şimdi öyleyse sorun mağdur edilen subaylara ? şu anda yeni bir hak arama yada tazminat girişimleri varmıdır ? bunun cevabını onlar kendi ağzılarıyla vermeden burada demogoji yapmak bizim işimiz değildir.

15 temmuzdan bu yana tv de beraat eden mağdur subayların katıldıkları programlarda feto tarafından mağdur edildikleri ve bunun bir kumpas olduğu genel görüştür.
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

2. Fikir beyanından g... altına gitmeyelim...

Canım benim..

Copi ediyon mu sayfaları...

PrtSc ye basıyon ,painte tıklayıp Ctrl+v yap..

Kes yapıştır,savcıya yetiştir,Canım benim,hafızanı deşeyim...
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    burada demogoji yapmak bizim işimiz değildir.
    Yapma o zaman..

Yaptıkça batıyorsun...

4. arkadaslar hepimiz vildigimiz algiladigimiz inandigimiz kadar yaziyoruz.birine hain sucu bu cu demeden ince dikkatli olun.sonucta fikir dusunce paylasiyoruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    hayir ne kastettigimi yazdim.sadece bu kimlige burunmus kisilerden bahsettim.
    dusunsenize bu hukumetin fetoyle isleri bozulmasaydi balyozcular hain mi olacakti?herhalde beraat edemezlerdi.kaldi ki ben balyoz davalrini takip etmedim bile.cogunu kim nedir ne degildir bilmiyorum.
    lütfen ne kastettiğinizi ve kimlerden bahsettiğinizi bir daha iyi açarak ve net biçimde nitelendirin ki bir hak ihlali oluşmasın
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

6. Sevgili Gunaydin.

bana sormayın ? ben tsk nın düşürüldüğü bu bu iğren kumpasa hiçbir vakit inanmadım,içeride vefat eden onurlu insanlar yürekkeri burktu intiharlar yaşandı.bu mağduriyetin yaşanmasında ki sorumluluğu iktidar bizzat üstlendi ve kabul etti zaten !

diyerek ne guzel yazmissin.

Devaminda,ben kisi olarak yapilan bu adaletsizlik icin, fikri hisimlarim adina, aci ceken tum TSK mensuplarindan OZUR DILERIM desen.

Belki bir olcude bazi yureklere su serpilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Yapma o zaman..

Yaptıkça batıyorsun...
    bu sizin tek taraflı görüşünüz, ben hiç öyle düşünmüyorum, şu halde dahi demogoji yapıyorsunuz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    şu halde dahi demogoji yapıyorsunuz
    İspatla.. O beş kelimenin içindeki demogojiyi ispatla...

Sayfa 341/774 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •