Sayfa 26/222 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 1773 madde; 201 - 208 arası.

Konu: SOKM - ŞOK Marketler Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    migros Piyasa Değeri 3.489.388.000,00 TL
    carfure 3.479.000.000,00 TL
    sok market 6.223.313.567,07 TL

ne sokmus yav.tek basına carfuru ve migrosu alıyor
    bu fiyatla bu hisse alınırmı iyi düşünün iyi araştırın derim.
    bunları dahada çogaltabiliriz migros + carfursa satış haçmi 20 milyar şokun 10 milyar ....bunlar bimle bir sanıyorlar kendilerini ...adamlarda özsermaye yok kar yok bime rakip oluyor ....bimin fiyatına göre kendilerine ayarlıyor bunu yatırımçı nasıl inanıyor anlamak çok zor ....??? hayırlısı neyse o olsun ...
    yatırım tavsiyesi olamaz ......
    nasipse gelir çinden yemenden ;nasip değilse ne gelir elden..

2. ben hiçbirzaman patronların soygun yapmasını yatırımcıyı sömürmesini istemem
    bu işlere spk nın izin vermemesi lazım
    ama işlerini yapmıyorlar
    hatta soygunlara zemini bizzat spk hazırlıyor
    hisse fiyatı düşer çıkar demiyorum
    zaten hisse fiyatınıda istedikleri gibi ayarlıyabiliyorlar
    herkese bol kazançlar
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku
    ya hocam hala inanıyor musunuz bu grubun söylemlerine ?

olacaklar çok belli , fiyatı 2 liraya düşene kadar o yabancıların payı azalacak .. 5 yıl sürer muhtemelen ..

takasları takip edin , CITI basacak hem de ilk olarak , sonra Deutche , sonra gene CITI balya balya , ilmek ilmek..

her gün daha da düşmez herhalde diyecez .. ama sürekli yanılacağız.

BIZIM toptanda 16 dolara alan yabancı nasıl olduysa 3-4 dolardan tüm malı sattı suan fiyat 1,5 dolar civarında hala satıyor yabancı yatırımcı .. dünyanın en salak yabancı yatırımcı grubu olsa gerek , başka açıklaması olamaz aksi takdirde.. yada yabancı yabancı değil , bizim mülker kendi malını yabancı gibi alıp , dışardan satış yapıyor
    Sayin kenan konu baska. Bu kadar soktan zararday8m diyen bir yatirimci arkadasin hesabini derinlestirdik sadece.

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Dua edin bol bol.Allah MU dan bu dünyayı kurtarsın.Bu adam para için herşeyini satar.

5. Garanti zorla pazarladı bana ucuz mucuz gömdü

6.  Alıntı Originally Posted by Borsakolik Yazıyı Oku
    Garanti zorla pazarladı bana ucuz mucuz gömdü
    2 milyar dolarlık arz yapılan bir hissede yatırımcı sayısı bir elin parmaklarını geçmemiş göründüğü kadarıyla ..

7.  Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku
    2 milyar dolarlık arz yapılan bir hissede yatırımcı sayısı bir elin parmaklarını geçmemiş göründüğü kadarıyla ..
    Çok şükür insanlar MU nun pis yüzünü gördüler.trilyon kazandırsa bile bunun hisselerini almayın çünkü fiyat artıyorsa bilinki kendisi hisselerin çoğunluğunu kullanarak kendi hisselerini kendisi alıp satıp fiyatı yukarı çekiyordur.gelene hisse satmak için.

8.  Alıntı Originally Posted by yükselu Yazıyı Oku
    bunları dahada çogaltabiliriz migros + carfursa satış haçmi 20 milyar şokun 10 milyar ....bunlar bimle bir sanıyorlar kendilerini ...adamlarda özsermaye yok kar yok bime rakip oluyor ....bimin fiyatına göre kendilerine ayarlıyor bunu yatırımçı nasıl inanıyor anlamak çok zor ....??? hayırlısı neyse o olsun ...
    Hocam migrosun bir ara yabancı para pozisyonunu inceleyin - 3 milyar TL deler onlarında durumu pek iç açıcı değil

BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Borsa sabırsızların parasının , sabırlılara aktarmanın bir aracıdır." Warren Buffet

Sayfa 26/222 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •