Sayfa 18/1027 İlkİlk ... 8161718192028681185181018 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    nerde tam 7 kuruş aşağı düşmüş en yukarıdan zarar gene kol gibi aç kaldık bugünde
    Baskan hele bi sus. Sen her zarar ettim dediginde mevla yağdırıyor bi kere de sukret be ya

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Seçimde en az % 54 filan alır Akp...dün öğretmenler odasında öğretmenlerin yarısından fazlası dış güçlerin oyunu bu dediklerini duyduktan sonra sokaktaki insanların ne dediğinin önemi yok artık benim için...okumuşundan okumamışından her kesimden böyle inanan olduğu sürece bunlar her seçimi kazanır.....

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Mesele okumus okumamis degil. Siz yanlis anlamissiniz...

Mesele hergün değişen dinamikleri takip ederek sürekli kendini gelistirmek.

Oldum diyen oldum sanır kalir yerinde.

Gündem o kadar hızla değişiyor teknolojinin, innovasyonun devrinde yerinde sayanın geçmişi kâr etmiyor...

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Seçimde en az % 54 filan alır Akp...dün öğretmenler odasında öğretmenlerin yarısından fazlası dış güçlerin oyunu bu dediklerini duyduktan sonra sokaktaki insanların ne dediğinin önemi yok artık benim için...okumuşundan okumamışından her kesimden böyle inanan olduğu sürece bunlar her seçimi kazanır.....

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ekmek parası

Bi sorum olacak.Tr deki Bi tanıdık bes ini büyük oranda eurobınd içeren kamu dıs borç araçları fonuna yatırmış dövizle aynı oranda artmafıgıbdan yakınıyor...bence dovız artısına en duyarlı fon olması lazımdı.bana sordu içinden çıkamadım...Bilgi paylaşacak var mıdır....syg

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    forum yöneticisi gelecek ve hesap verecek ne bu rezalet sadece 1 saat içinde verdiği zarar ölçülemez
    günaydın , good morning, gotten morgen, ehlem ve sehlem başkan

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    MB nin tum rezervi 100 milyar dolarken nereden bulacaklarmis 30 milyar dolari?

cahilce yazilar bunlar
    Satılabilir kendine ait net rezervi altın hariç 25 milyar dolar civarı. Onun ötesindeki her satış mudilerin DTH'larının zorunlu karşılıklarından geliyor. 25 milyar dolardan fazla satarsa DTH'lardan açığa satış yapmış olacak.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Piyasa olası MB müdahalesini alım fırsatı olarak değerlendirir mi?
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Satılabilir kendine ait net rezervi altın hariç 25 milyar dolar civarı. Onun ötesindeki her satış mudilerin DTH'larının zorunlu karşılıklarından geliyor. 25 milyar dolardan fazla satarsa DTH'lardan açığa satış yapmış olacak.
    nede olsa ödenemeyecek kadar dolar borcumuz var.

merkez bu sessiz kal hamlesi ile.

belkide suç mb atılmak isteniyordur ??

Sayfa 18/1027 İlkİlk ... 8161718192028681185181018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •