Sayfa 119/549 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

Alıntı Originally Posted by isonilce Yazıyı Oku
    Sayın BJK a1 kapital buraya cıkarken aldıklarını sattı destek seviyeleinden tekrar alıp yukarıya tasıyamazmı bu senedi....İllaki 60 ları gorecekmiyiz.....Saglam destegımız neresidir. Saygılar
    Tabiki yukarı da taşınabilir hiç geri çekilmeden ve buna da kimsenin itirazı olamaz. Ben illaki 0,60'ları görürüz düşüncesinde değilim ama kötü senaryoya da hazırlıklı olmamız lazım. Bunu ifade etmek istedim, yanlış anlaşılmak istemem. 0,72 ve 0,68 bu grafiğe göre ve bana göre güçlü destekler. Kırılmaz mı? Kırılabilir. Altın vuruş en geç 1 yıl sonra başlar diyorum ama yarın başlarsa yanılmış olmayacak mıyız? Evet olacağız, mutlu bir yanılgı yaşamaya da itirazımız olamaz. Bu bir sene içinde 0,60 ya da 0,45 geri çekilmeleri bile olsa normal karşılanmalı diye düşünmek gerek. Altın vuruş ya bir sene sonra da başlamazsa? O zaman şapkayı önümüze koyup tekrar düşüneceğiz...

Saygılarımla.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2. Kafayi bosaltmak, seansiz gunleri iyi degerlendirmek lazim.
    TEKTU adami cok ama cok yoruyor !!!!

Vurdum kendimi Karpatlara...

3.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Tabiki yukarı da taşınabilir hiç geri çekilmeden ve buna da kimsenin itirazı olamaz. Ben illaki 0,60'ları görürüz düşüncesinde değilim ama kötü senaryoya da hazırlıklı olmamız lazım. Bunu ifade etmek istedim, yanlış anlaşılmak istemem. 0,72 ve 0,68 bu grafiğe göre ve bana göre güçlü destekler. Kırılmaz mı? Kırılabilir. Altın vuruş en geç 1 yıl sonra başlar diyorum ama yarın başlarsa yanılmış olmayacak mıyız? Evet olacağız, mutlu bir yanılgı yaşamaya da itirazımız olamaz. Bu bir sene içinde 0,60 ya da 0,45 geri çekilmeleri bile olsa normal karşılanmalı diye düşünmek gerek. Altın vuruş ya bir sene sonra da başlamazsa? O zaman şapkayı önümüze koyup tekrar düşüneceğiz...

Saygılarımla.
    Saygılar Yorum için Tesekkurler.... Bu arada şampiyonlugunuz hayırlı Olsun....Biz seneye inşallah. Efsane geri dönecek Ali Koçla

4. Tektu sayfalari haftasonu bile hareketli.
    Bence guzel bir isaret.

Hareketlilik hisseye olan ilgiyi genisletebilir.
    Daha genis, deneyimli ve bilgili kesiminde dikkatini cekebilir.

5. Cok gaz veriliyor !!
    Ver coskuyu, ver !!

Dikkatli olmakta fayda var !!

Gunaydinlar, bol kazanclar..

6. 94 e 64

80 lere elveda dememek umidiyle...

7. Eslesme 79
    12k lot

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Eslesme 79
    12k lot
    adam yazmış açılış 1 mayısta cumhurbaşkanı yapacak açılışı diye sen uyuyon karpatlarda takılıyon.. adam gazın kralını veriyor millete
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 119/549 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •