Sayfa 204/1027 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Halkbank'ın ceza aldığına ilişkin paylaşımda bulunlar hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    lafa bak yetistirmiyoruz zor oluyor

hayir yani 10 milyon yildan beri kuzu yetistirenler sikayet etmemiste bu yasli amca neden sikayet ediyor?

nasil bir memleket olduk herkes manyak tembellesmis
    türkiyede bir işten EN AZ %100 kar yapmıyorsan bizimkiler kar yaptım saymıyor. bundan dolayı olabilir.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Suana kadar verilmiş cezalar ortada , OFAC’in amaci bir bankayı batırmak degil. 2 milyar dolar piyasa degeri olan şirkete 49milyar dolar ceza kesilmez , kesilirse de bunun kasıtlı olduğu açıktır . Suana kadar 50milyar dolar ceza kesmiş ofac yarısı kendi bankalarına .. 20-30-40 milyar doların ne olduğundan haberi yok sanırım bu laflari dolastiranlarin .. Ciddi boyle bir duyum olsa piyasayi kimse ayakta tutamazdi.

Sonuç bir bankaya ceza verirken sucun agirligina bakarsın ama kurumun finansal gücüne de bakar ona göre ORANTİLİ bir ceza verirsin ..
    Koyu yazilmis alti ciziliden cok cok daha onemli

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Sen ağır abiyi öğrenememişsin..

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu foruma nöbetçi yazar olarak sn. ahmetg ithal edildiğine göre dolara elfatiha. Kendisi her gittiği başlığın savunduğu konuyu alaşağı etmekte ustadır. Bu başlığın konusunu alaşağı ederse memlekete büyük katkı sağlamış olur. Reis tarafından ödüllendirilir bile.
    Ben bir yaziya yorum yaptim

yani konuyu ben acmadim

bu durumda kim suclu?

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    OZaman piyasa değer 2 milyar dolar olan kuruma çakın 20 milyar doları .. Ee simdi kimi cezalandırdın ? Kurum battı , onca insan mağdur oldu ama siz adalet getirdiniz verdiğiniz ceza ile ..Boyle adalet olmaz boyle cezada olmaz ..

Örnek ABD’de Hakan Atilla yargılamasında savcılık atilla’ya para cezası istedi ama hakim ödeme gücü yeterli değil para cezası vermeyeceğim dedi ve vermedi . Neyse doğmamış çocuğa don biçmeye gerek yok ortada ceza filanda yok olursa ozaman neyin ne olduğu anlaşılır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bugün mesleğimi ifa ettiğim gündü...

Cirosunun önemli kısmı ihracatından gelen, yurtiçi satışlarının kaydadeğer bir kısmını döviz cinsinden sözleşmeye bağlamış, TL cinsinden ufak bir kredi borcu olan müşterimin keyfi yerinde idi...

Manisa yağmurlu İzmir kuru idi...

Velhasılı kelam...

yerinde idi..

yağmurlu idi.

kuru idi...
    Manisa daki bu şirketi merak ettim doğrusu
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Buna akıllıca bir yanıt beklemiyorsunuz sanırım hocam...
    Vatandaş arasında bir dolardır aldı gidiyor.Sanki bitcoin ya da herhangi bir saadet zinciri gibi değerlendirilmiş olabilir diye düşünüyorum.Her kafadan uçuk dolar tahminleri 5 6,7,8,9,10 .Bunu duyan vatandaş tren kaçmadan ben de atlayayim mantığıyla aslında dolara o rakamlardan girmeyi dahi düşünmeyenler bile atlıyor sanırım.Aslinda sorumu şöyle değiştirebilirim Fiyatlar biraz durulursa (en azindan 1 hafta ayni yerlerde )dolara olan talep azalabilir mi acaba? Faiz ya da altını tercih edebilirler belki
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Sayfa 204/1027 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •