Artan

74,80 10 12:55
22,22 10 12:55
159,70 9.99 13:31
14.980,00 9.99 13:32
44,70 9.94 13:33
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 13:33
151,30 -7.63 13:33
28,68 -7.36 13:34
3,37 -6.91 13:34
91,85 -6.75 13:33
Azalan Hisseler

İşlem

4.113.258.294,18 13:34
3.978.783.490,78 13:34
3.267.299.132,15 13:34
3.252.088.345,25 13:34
3.095.154.438,10 13:34
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Çok alınganmışsınız üzüldüm...

Bir defa sen dedim onda da özür diledim, haklıydınız o konu da

Onun dışında tatlı atışmalarımız oldu, ben sizin anlayışı kıt, okuduğunu anlama özürlü demenize hiç alınmadım alınmam da

Allah daha uzun sağlıklı ömür versin, yaşı benim yaşımın 2katından fazla olup borsa da "oynayan" birine zaman ve para kaybetmemesi için seçenekler sundum,

Kağıt yükselsin diye patronun eline bakması, 25yıldır krizleri fırsata tam çevirememiş birisinin gelecek kriz için gün ay yıl bazlı tahmin yapması zoruma gitti, yardımcı olmak istedim....

Ligler bitti evet ama Dünya kupası henüz başlamadı

YTD

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Cidden o kadar yaşınız genç mi.O zaman bu diyalogu uzatmayalım.Sizin gene de yapmış olduğunuz kinayeyi anladım.Krizleri fırsata çevirememiş biri falan diye yazdınız ya, o yüzden kısa bir cevap yazmam gerekti şimdi.İnsanın parası ile övünmesi hoş değildir.Sonra başka şeyler düşünür insanlar.Elimdeki lot sayısını ve nihai lot hedefimi ilerde burada yazacağım.Sattığım gün kaç lotum var kaç lot sattım yazacağım.Siz güneşin piyasadaki lot sayısını bu arada öğrenin sonra ben size koç lot sattım, sattığım zaman burda yazarım.Daha fazla yazmam ayıptır, kendi hayat görüşüme göre.Biraz daha saygılı olmanızı tavsiye ederim tanımadığınız insanlara karşı.Bu mesajınız bile dalga geçer bir mesaj ne diyeyim şimdiki gençler böyle.Ama benim hesabıma göre sizin bir yılda yaptığınız yatırımı ben ara kademe alımı olarak sık sık yapıyorum.Şimdi kimse bana kızmasın bu çocuk bunu haketti ))))))))))))

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Cidden o kadar yaşınız genç mi.O zaman bu diyalogu uzatmayalım.Sizin gene de yapmış olduğunuz kinayeyi anladım.Krizleri fırsata çevirememiş biri falan diye yazdınız ya, o yüzden kısa bir cevap yazmam gerekti şimdi.İnsanın parası ile övünmesi hoş değildir.Sonra başka şeyler düşünür insanlar.Elimdeki lot sayısını ve nihai lot hedefimi ilerde burada yazacağım.Sattığım gün kaç lotum var kaç lot sattım yazacağım.Siz güneşin piyasadaki lot sayısını bu arada öğrenin sonra ben size koç lot sattım, sattığım zaman burda yazarım.Daha fazla yazmam ayıptır, kendi hayat görüşüme göre.Biraz daha saygılı olmanızı tavsiye ederim tanımadığınız insanlara karşı.Bu mesajınız bile dalga geçer bir mesaj ne diyeyim şimdiki gençler böyle.Ama benim hesabıma göre sizin bir yılda yaptığınız yatırımı ben ara kademe alımı olarak sık sık yapıyorum.Şimdi kimse bana kızmasın bu çocuk bunu haketti ))))))))))))
    Kızdığım için yazdığım bu mesajı kullanarak şimdi de görgüsüz diyorsun.Bak Oğuz yaptığın ayıptır.Ben senin baban yaşındayım benden alıntı yapma diyorum hala belden aşağı mesaj yazarak hakaret ediyorsun.Ayıptır ,bunlar yakışmaz.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •