- 

Onay haberi gelir  tavanlar...mali verirler  sonra asagiya..ekonomoik kriz varken bizde  artık çıkışlar  satış fırsatı...endeks bile gitmezken  hisseler  hicc  gitmez..  .ustelik secim  uzayabilir...y.t.d...

- 

Mikemmel bir speğimiz var.

- 

- 

Kapanışı merakla bekliyorum.

- 

Bıçak sırtı yerde...ya aşağı  5.20 ler ya da  5.60 uzeri  bandına geri gelecek...buralarda fazla yataya bağlamaz gibi...endekste bugün  iyi durdu...gerçi bist  bu seviyelerde iken 5.80 civari geziniyordu...bedelsiz  onayınada yaklaşıyoruz...sunu öğrendim  takip  ettiğim  tüm   hisselerde  cogu  bedelsiz onayı geldiğinde  birde  tamami  bölünme günü  tüm  hisselerde  tavanlar  gözledim...ilk  tavanda satıp alttan alip ve  bölünmeden bir gün  once bir kez daha  alip  ertesi gün      tavandan satmak  cifte kar...spekler  bunu okursa kızabilir... kardeşim sizde  ozaman  son güne  bırakmayın...eskiden yükselişler  çok önceden  başlardı...tecrubeyi yazdim...kerevitas  en son ornegi...o kağıt  onay geldiğinde  zirvelere yakın olduğundan  tavan yapmadı ama  bölünme günü tavanladi...cunku aşağıya getirmişlerdi..bizimkisi  ise  dibin dibi...bu endekste..bana göre...insaallah  buna uyan kazanır...y.t.d. .hayirli  ramazanlar...

- 

- 

Bankalar ve dip yapan birçok hisse tepkilerini veriyor. Biz ağzımız açık bakıyoruz.

- 

Kimse kalmadı burada galiba.

Gönderi Kuralları

- Yeni konu açamazsınız

- Konulara cevap yazamazsınız

- Yazılara ek gönderemezsiniz

- Yazılarınızı değiştiremezsiniz

-  

Forum Rules

Yer İmleri