Sayfa 993/1081 İlkİlk ... 49389394398399199299399499510031043 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 7,937 - 7,944 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1. Bagfs: Sanırım sert düşüşe tepki verecek..Sayfasında kısaca şu bilgilere ulaştım...

Son bilanço , euronun sürekli yükselişi , şirketin iyi yönetilmesi, piyasaların durumu, şirkete olan güvensizlik hepsi birlikte 15 yıllık dolar bazlı dibine getirdi firmayı. Piyasa değeri 65 milyon Euro ya düştü. Yani yeni fabrikanın yarışı değerinde. Diğer fabrikaları saymıyorum. Demek ki herşey algı. Hikayenin varsa, yoksa tırı viri.
    Graf TL ama okuduğunuz gibi Dolar bazlı 15 yılın dibinde...Kalkarsa çok gider gibi geliyor bana...

Grafikteki çizimler farazidir.. Takılmayın...
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

2.  Alıntı Originally Posted by CODDER Yazıyı Oku
    Sn. Sacro bu kozaa hakkinda yorumunuz nedir acaba takip listenizde olduğunu biliyorum 8.54de kapatti yarin yada önümüzdeki gunlerde nasil pozisyon alinmalı teşkler..... ???

Alıntı Originally Posted by Burak Yazıyı Oku
    Yahu 3 senedir fener yazılıyor bu tipikte sonra bakın nasıl gitti deniyor. bozuk saat bile daha sık doğruyu gösteriyor.
    bir de aslan var!

Goody kv AL veriyor
    2023 sonu Bist 8000?

Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku

Valla grafiklerin çok anlaşılır ve güzel dostum.

Tebrik ediyorum.

Bende çok kısa grafik baktığımda 8,30 da önemli bir ortalama var hep oradan temas edip döndüğü bir ortalama. o ortalama altına gelmediği sürece trend devam sıkıntı yok.

hatta gelse bile 7,93 tarihi zirve üzerinde kalıcı bir formasyon şeklinde kalırsa bile çok çok güçlü demek zaten.

Tek negatiflik 60 lıkta macd nu ürete ürete gidiyor aşırı şişmiş vaziyette. ama böyle aşırı şişmiş macdları thy de 12 ile 20 arası çok gördük.

ben 6,76 girip 8,09 dan çıktım. ama en kısa zamanda dönmeyi düşünüyorum belki 9 liralardan alıcam belki 8 bilemem ama senet çok güçlü.

Grafikler için teşekkürler kolay gelsin.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Bagfs: Sanırım sert düşüşe tepki verecek..Sayfasında kısaca şu bilgilere ulaştım...

Son bilanço , euronun sürekli yükselişi , şirketin iyi yönetilmesi, piyasaların durumu, şirkete olan güvensizlik hepsi birlikte 15 yıllık dolar bazlı dibine getirdi firmayı. Piyasa değeri 65 milyon Euro ya düştü. Yani yeni fabrikanın yarışı değerinde. Diğer fabrikaları saymıyorum. Demek ki herşey algı. Hikayenin varsa, yoksa tırı viri.
    Graf TL ama okuduğunuz gibi Dolar bazlı 15 yılın dibinde...Kalkarsa çok gider gibi geliyor bana...

Grafikteki çizimler farazidir.. Takılmayın...
    Bir abim vardı çok büyük grafikçi.

internet aleminde onun gibisini görmedim. çok üstadlar tanıdım vs vs. onun gibisini daha görmedim.

neyse konuya gelim. krizde bagfas topla derdi hep. Bu kağıt gider bölünür sonra gider yine bölünür derdi. tabi mantık eski kafa borsacılık. bizde nerde topla bekle. 2 hafta kağıt gitmedimi sıkılıp satıyoz. yada yeni konjüktür elde telefonlar kademe bak grafik bak yok bozulunca sat. adamlar eskiden internetmi varmış seans salonuna gidene kadar eksi 20 kağıt :D :D :D

Neyse o üstadın bana son sözü krizde bagfs ile golts topla olmuştu. sonrada görüşemedik bir daha.

2 gündür takip ediyorum ben bagfsı tam dip dönüşü var zaten.

burdan kanal direnci senin gösterdiğin rakamlara gider. önemli olan sonrası. daha büyük resimde 15 liraya v formasyonu bile çekebilir. Ama bu işler uzun vadeli işler :D

Kısacası kar lar ile petkm toplayacaktım. şuan onun yanına bagfsta eklendi. napacaz şimdi. daha çok para lazım :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

7. Denizkiraz42 gerçekten teşekkurler emeğine sağlık....

8.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Bir abim vardı çok büyük grafikçi.
    Krizde bagfas topla derdi hep. Bu kağıt gider bölünür sonra gider yine bölünür derdi.Ama bu işler uzun vadeli işler :D

Kısacası kar ile petkm toplayacaktım. Şuan onun yanına bagfsta eklendi. napacaz şimdi. daha çok para lazım :D
    Aza kanaat et, olur. Nasıl olsa zaman konusunda sıkıntın yok... Gerçekten çok güzelmiş... Günlüktem sonra zamanla haftalık ve aylik da dönerse yeme de yanında yat olur... Bekleyelim bakalım... İnşallah...
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

Sayfa 993/1081 İlkİlk ... 49389394398399199299399499510031043 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •