Sayfa 236/1032 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Alıntı Originally Posted by paRs Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşım,
    Yaklaşık 25 yıldan fazla borsada yatırımcıyım. Yorumunuzu görünce yazmadan edemedim. Borsada yatırımcı olmak inanın bu kadar detaylı analizleri gerektiren bir konu değil.
    Ne kadar çok derin analize girersen piyasa yapıcılarının etkisine o kadar çok girersin. Temeli sağlam hisselerde trendi takip etmek kazanmak için fazlası ile yeterli. Sağlam hisselerde trent yönünde pozisyon almak varken nereden çıkartıyorsunuz Halkbank gibi saatli bomba olan hisseyi.

Zaman en kıymetli yatırımınızdır. Sevdiklerinizle bu serveti yemek varken neden strese sokuyorsunuz kendinizi.

Affınıza sığınarak sizi bu konuda eleştirmek istiyorum. İngiliz atlarının koşacağı yarışta arap atına para yatırıyorsunuz.
    Dogruluk payi buyuk bu yazida. Cok fazla kurcalamamak, hersey hakkinda biraz fikir sahibi olmak yeterli.

Halkbank'in saatli bomba oldugu yanlis. Piyasa onceden fiyatlar, bomba patlayali cok oldu.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Dogruluk payi buyuk bu yazida. Cok fazla kurcalamamak, hersey hakkinda biraz fikir sahibi olmak yeterli.

Halkbank'in saatli bomba oldugu yanlis. Piyasa onceden fiyatlar, bomba patlayali cok oldu.
    Hah bu guzel tespit iste Bomba coktan patladi ama belki patlamamis kismi olabilir diye millet uzaktan izliyo... Tam sondugu zaman millet cullanir..

3.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Düşünün, bir ülkenin para birimi devasa şekilde değer kaybedip duruyorsa ve o ülkenin merkez bankası hiç bir icraatta bulunmayıp "merak etmeyin, biz seyrediyoruz" diye demeçler veriyorsa, artı o ülkenin devlet başkanı "faizlerin artırılmasına karşıyım, ben izin vermeden TCMB faiz artıramaz" diye söylemlerde bulunuyorsa; eh forex treyderleri de bu adamların yüzünden bayram eder çünkü kurun yönü bellidir, kurun yükselmesi doğrultusunda açılacak pozisyonun (USDTRY LONG) harika kârlar getirmesi garanti edilmiştir. Bu, denizde veya gölde değil de ufacık bir fıçının içinde balık avlamaya benzer. Maalesef TR'nin başına bu da geldi. Tamamen amatör bir yönetim sergilediler ve forex treyderlerine açık çek verdiler, onlar da çekin boş kısmını kafalarına göre dolduruverdiler.
    Ayyyynen oyle... Sey kismetten cikinca obur sey Bagdattan gelir hesabi sen elini belli edersen dunyanin 4 bir yanindan traderler bunu exploit ederler...

4. Citinin yeni yayimlanan Halkbank raporunda bakin ne ne diyor: 1.5 milyar dolarlik ceza gelecegi varsayimiyla fiyat beklentisi bu... Dusunsenize 200-250 M Dolar ceza gelmesi durumunu!!

halkbank city.jpg

Alıntı Originally Posted by Ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    Hah bu guzel tespit iste Bomba coktan patladi ama belki patlamamis kismi olabilir diye millet uzaktan izliyo... Tam sondugu zaman millet cullanir..
    Patlamamis kismi Bu kisim butun cephaneligi patlatacak yakinda herhalde.

6. Çok sıkıldım artık... ne uzuyor ne kısalıyor, 8 üstü kapanışa hasret kaldık.

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Çok sıkıldım artık... ne uzuyor ne kısalıyor, 8 üstü kapanışa hasret kaldık.
    Maalesef. Bu olaylarin uzamasi finansallarini da etkilemeye basladi. Sonra da zaten ulkenin durumu kotulesmeye basladi. Sure daha da uzadikca global kriz de gelecek. Yataya cekmesi iyi degil, islem yapilmiyor marj olmayinca.

8. Hayaller 15 gerçekler 7.88... sene 1995 ti sanırım fakültede ilk yıllarım bir ev arkadaşım vardı. Ev telefonundan bir yerleri arar hisse alıp satardı. İlk ondan duyduğum hisse senedi viking kağıttı. Ben pek anlamazdım ilgimide çekmezdi. Ne alaka şimdi diyeceksiniz, 23 sene olmuş bir ara baktım kağıt hala aynı değerlerde hiç prim yapmamış acaba bizde daha çok bekleyecek miyiz? TH üstad gece gelir kızar bana tam ky olmuşsun diye ama harbiden 9 aydır kağıt b.kunu çıkardı. Ya sabır diye diye yakında derviş olabilirim.

Sayfa 236/1032 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •