Sayfa 237/1032 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by paRs Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşım,
    Yaklaşık 25 yıldan fazla borsada yatırımcıyım. Yorumunuzu görünce yazmadan edemedim. Borsada yatırımcı olmak inanın bu kadar detaylı analizleri gerektiren bir konu değil.
    Ne kadar çok derin analize girersen piyasa yapıcılarının etkisine o kadar çok girersin. Temeli sağlam hisselerde trendi takip etmek kazanmak için fazlası ile yeterli. Sağlam hisselerde trent yönünde pozisyon almak varken nereden çıkartıyorsunuz Halkbank gibi saatli bomba olan hisseyi.

Zaman en kıymetli yatırımınızdır. Sevdiklerinizle bu serveti yemek varken neden strese sokuyorsunuz kendinizi.

Affınıza sığınarak sizi bu konuda eleştirmek istiyorum. İngiliz atlarının koşacağı yarışta arap atına para yatırıyorsunuz.
    Sayın TH bir arap atı gibidir. Uzun koşar yorulmaz. Maratoncudur yani . Ben kısacı olmama rağmen huyundan huy kaptım..Çok şey öğrendim.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Maalesef. Bu olaylarin uzamasi finansallarini da etkilemeye basladi. Sonra da zaten ulkenin durumu kotulesmeye basladi. Sure daha da uzadikca global kriz de gelecek. Yataya cekmesi iyi degil, islem yapilmiyor marj olmayinca.
     Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Çok sıkıldım artık... ne uzuyor ne kısalıyor, 8 üstü kapanışa hasret kaldık.
    Arkadaşlar aynı durumdayım, yazdıklarınıza aynen katılıyorum, beni de bıktırdı..
    İşin iyi tarafı büyükler de hisse aynı yerde durdukça doğru düzgün kazanamıyor, sanırım önceki volatiliteyi sindiriyorlar veya yeni işler için hazırlık yapıyorlar şu ara, yakında canları para çekince hisseyi bir tarafa sürerler yine..
    Ben sekiz lira altında hissede al sat işlerini bırakıp ellememeye karar vermiştim, buna uyuyorum ama benim için zor oluyor çünkü alsatı seviyorum ve para da kazanıyorum. Bunu aşmak için az miktarda portföyümle küçük miktarda başka hisseler aldım, halkbankta sabırlı durabilmek için bu diğer hisselerimi alıp satıyorum ve alsat ihtiyacımı gideriyorum. Ettiğim küçük karları da getirip yine bu peçeteye yatırıyorum maliyet düşsün diye, ama kendisi karadelik cinsi bir hisse olduğundan ne getirsem yutuyor..
    Bu hisseyi sürekli izlemek gerçekten bazen eziyet oluyor, özellikle teknik-temel analiz vb. de artık işe yaramadığı için fiyatı rasyonel bir temele oturtamamak daha da yıpratıcı oluyor, size de önerim biraz başka hisselere ilginizi yöneltin, mevcut durum eninde sonunda değişecek, o zaman zaten ilgimizi yine toplar nasılsa..

3.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Hayaller 15 gerçekler 7.88... sene 1995 ti sanırım fakültede ilk yıllarım bir ev arkadaşım vardı. Ev telefonundan bir yerleri arar hisse alıp satardı. İlk ondan duyduğum hisse senedi viking kağıttı. Ben pek anlamazdım ilgimide çekmezdi. Ne alaka şimdi diyeceksiniz, 23 sene olmuş bir ara baktım kağıt hala aynı değerlerde hiç prim yapmamış acaba bizde daha çok bekleyecek miyiz? TH üstad gece gelir kızar bana tam ky olmuşsun diye ama harbiden 9 aydır kağıt b.kunu çıkardı. Ya sabır diye diye yakında derviş olabilirim.
    Çok güldüm ya 😂😂😂😂😂

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    933
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Ayan Yazıyı Oku
    Sayın TH bir arap atı gibidir. Uzun koşar yorulmaz. Maratoncudur yani . Ben kısacı olmama rağmen huyundan huy kaptım..Çok şey öğrendim.
    İyi güzel dersinde, 3 liralık sütü 2 liradan alırsan yoğurt, 1 liradan alırsan kaymak olur. Uzun vade yatırımı için en önemli kriter maliyet tir. Bekleme sabır işi senin karakterine ve yatırım starrtejine kalır.
    Z a m a n ı S a t ı n A l a m a z s ı n !

5. ipi çekilmiş bir hisseyle uğraşıyoruz gibi his var içimde, resmen paçozun paçozu oldu artık, ofac ceza kesmiyorum dese bile yine bir feyk hareket yapıp yedire yedire çakarlar, sanki yabancılarda bıkmış bundan, gözden çıkarmışlar gibi mal sattılar, yatırımcının dünyasını zindan etti, şahsen benim bundan hiç bir beklentim kalmadı, tek umutlandığım konu borsa ikinci bir ralli yaparsa bu paçozdan daha az zararla nasıl kurtulurum diye hesaplar yapıyorum.
    MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ

6. Dün gece Muharrem İnce'yi izledim, CB olursa bir hafta içinde kamu bankalarını yeniden yapılandıracağını, ziraatin kredilerin %80'ini çiftçiye, halkbankın kredilerin %80'ini esnaf ve kobi'lere vb. vereceğini belirtti. Bu kredilerin özelliğini bilemiyorum ama piyasa faizinden daha avantajlı faizle olan kredilerdir diye düşünüyorum. Her ne kadar ekonomi ve bu gruplar için iyi bir haber olsa da bu tür avantajlı krediler kamu bankalarının karlılığını özel bankalara göre azaltacaktır.
    Bu bilgi notu da burada dursun, M. İnce CB olursa tekrar gündeme alırız.

7. Sıfır heyecan sıfır enerji... Endeksin üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Dün gece Muharrem İnce'yi izledim, CB olursa bir hafta içinde kamu bankalarını yeniden yapılandıracağını, ziraatin kredilerin %80'ini çiftçiye, halkbankın kredilerin %80'ini esnaf ve kobi'lere vb. vereceğini belirtti. Bu kredilerin özelliğini bilemiyorum ama piyasa faizinden daha avantajlı faizle olan kredilerdir diye düşünüyorum. Her ne kadar ekonomi ve bu gruplar için iyi bir haber olsa da bu tür avantajlı krediler kamu bankalarının karlılığını özel bankalara göre azaltacaktır.
    Bu bilgi notu da burada dursun, M. İnce CB olursa tekrar gündeme alırız.
    Su an bu banka bu duruma dusmus ise tek sorumlusu AKP ve Erdogan. Bankanin imajina cok zarar verdiler ve kendi cikarlari icin bankayi kullandilar. Koskoca banka ne hallere geldi bunlar yuzune.

Emin olun iktidar degisiminde en iyi performans gosterecek bankalardan biri olur. AKP iktidarinda nereden nereye geldigi malum.

Sayfa 237/1032 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •