Arkadaşlar aynı durumdayım, yazdıklarınıza aynen katılıyorum, beni de bıktırdı..
İşin iyi tarafı büyükler de hisse aynı yerde durdukça doğru düzgün kazanamıyor, sanırım önceki volatiliteyi sindiriyorlar veya yeni işler için hazırlık yapıyorlar şu ara, yakında canları para çekince hisseyi bir tarafa sürerler yine..
Ben sekiz lira altında hissede al sat işlerini bırakıp ellememeye karar vermiştim, buna uyuyorum ama benim için zor oluyor çünkü alsatı seviyorum ve para da kazanıyorum. Bunu aşmak için az miktarda portföyümle küçük miktarda başka hisseler aldım, halkbankta sabırlı durabilmek için bu diğer hisselerimi alıp satıyorum ve alsat ihtiyacımı gideriyorum. Ettiğim küçük karları da getirip yine bu peçeteye yatırıyorum maliyet düşsün diye, ama kendisi karadelik cinsi bir hisse olduğundan ne getirsem yutuyor..
Bu hisseyi sürekli izlemek gerçekten bazen eziyet oluyor, özellikle teknik-temel analiz vb. de artık işe yaramadığı için fiyatı rasyonel bir temele oturtamamak daha da yıpratıcı oluyor, size de önerim biraz başka hisselere ilginizi yöneltin, mevcut durum eninde sonunda değişecek, o zaman zaten ilgimizi yine toplar nasılsa..
ipi çekilmiş bir hisseyle uğraşıyoruz gibi his var içimde, resmen paçozun paçozu oldu artık, ofac ceza kesmiyorum dese bile yine bir feyk hareket yapıp yedire yedire çakarlar, sanki yabancılarda bıkmış bundan, gözden çıkarmışlar gibi mal sattılar, yatırımcının dünyasını zindan etti, şahsen benim bundan hiç bir beklentim kalmadı, tek umutlandığım konu borsa ikinci bir ralli yaparsa bu paçozdan daha az zararla nasıl kurtulurum diye hesaplar yapıyorum.
MÜMİN, BİR SEFER ISIRILDIĞI DELİKTEN BİR DAHA ISIRILMAZ
Dün gece Muharrem İnce'yi izledim, CB olursa bir hafta içinde kamu bankalarını yeniden yapılandıracağını, ziraatin kredilerin %80'ini çiftçiye, halkbankın kredilerin %80'ini esnaf ve kobi'lere vb. vereceğini belirtti. Bu kredilerin özelliğini bilemiyorum ama piyasa faizinden daha avantajlı faizle olan kredilerdir diye düşünüyorum. Her ne kadar ekonomi ve bu gruplar için iyi bir haber olsa da bu tür avantajlı krediler kamu bankalarının karlılığını özel bankalara göre azaltacaktır.
Bu bilgi notu da burada dursun, M. İnce CB olursa tekrar gündeme alırız.
Sıfır heyecan sıfır enerji... Endeksin üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi
Su an bu banka bu duruma dusmus ise tek sorumlusu AKP ve Erdogan. Bankanin imajina cok zarar verdiler ve kendi cikarlari icin bankayi kullandilar. Koskoca banka ne hallere geldi bunlar yuzune.
Emin olun iktidar degisiminde en iyi performans gosterecek bankalardan biri olur. AKP iktidarinda nereden nereye geldigi malum.
Yer İmleri