Sayfa 345/1027 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Valla 4.54 üzerini yarın bekliyordum ama acelesi var sanki seçime iyi performans yaparak girmek istiyor. İngiliz oyunu bunlar doları yükselterek faizi zıplatmak istiyorlar acaba faiz bir daha zıplar mı?
    Bu İngilizlerde çok oluyor ama..Türkiye eski Türkiye değil..

2. Cep telefonu + servis kombinasyonu biraz değişik bir cümleye neden olmuş.

3.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    İlginç olanda gerçekte bilinen %40 civarı enflasyonu nasıl kağıt üzerinde %10 gösterebiliyorlar...
    Ekmeğin ve peynirin yanına pinpon topu ile tenis raketini koyarak ortalamasını alırsan bulursun altın oranı.
    Burası Türkiye burda herşey mümkün ama senin 30 ay yatay dolar tezin hariç tabi o kadarda değil.

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ekmeğin ve peynirin yanına pinpon topu ile tenis raketini koyarak ortalamasını alırsan bulursun altın oranı.
    Burası Türkiye burda herşey mümkün ama senin 30 ay yatay dolar tezin hariç tabi o kadarda değil.
    ) aslında enflasyon hesaplanırken rakı ve sigarayı eklemiyorlar herhalde.. Maliyet düşürmek için bizde rakı yanında pimpon toplumu alacağız şimdi. Bu arada benim tez e inanan yok benden başka.. Ama arada etiketleyeceğim..
    hakuna matara....memento mori.

4.59'a bir gelsin bakalım ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Bugün diyordu;

Tuik trafik kazalarında ölenlerin sayısını,

kaza yerinde ölen 2 kişi olarak istatistiklere yansıtıp,

aynı kaza sonrası hastanede ölen 3 kişiyi ;

eceli ile öldü diye istatistiklerde gösteriyormuş !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    4.59'a bir gelsin bakalım ..
    Tam sorgu yeri.. 4,5820 ... O noktaya kadar tepki diyecektir piyasa.. Ya sonrası
    hakuna matara....memento mori.

Sayfa 345/1027 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •