Sayfa 6/15 ÝlkÝlk ... 45678 ... SonSon
Arama sonucu : 120 madde; 41 - 48 arasý.

Konu: Adanalý Borsacýlar..

1.  Alýntý Originally Posted by Eyözgürlük Yazýyý Oku
    oooo yakýþýr kafadarima,[emoji3]Afilli olmuþ topik ,hayirli uðurlu olsun çiçekler yoldaa [emoji6]
    Yanýna bi de Chivas Regal ,[emoji41]

2. Adana'lý deðilik die bize vize yok mu kafadar , ? [emoji6]

3. Adanalý dostlara Balýkesir’den selam olsun, kebabýný memleketinde yiyemedim ama Mersin’e düðüne giderken Þakirpaþa Havalimanýný kullanmýþlýðým var Kebap ve tantuniyi Mersin’de yemiþtik o gün

Slmlar, saygýlar tüm dostlara
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
    operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....

4.  Alýntý Originally Posted by Eyözgürlük Yazýyý Oku
    oooo yakýþýr kafadarima,[emoji3]Afilli olmuþ topik ,hayirli uðurlu olsun çiçekler yoldaa [emoji6]
     Alýntý Originally Posted by Eyözgürlük Yazýyý Oku
    Yanýna bi de Chivas Regal ,[emoji41]
     Alýntý Originally Posted by Eyözgürlük Yazýyý Oku
    Adana'lý deðilik die bize vize yok mu kafadar , ? [emoji6]
    Saðolasýn yoldaþ;)

Dün Cihvas parasýný batýrdým, bundan sonra kendime ceza olarak boðmaya alacaðým!

Eskiþehir desen çok severim, G.Antep desen komþumuz, vize ne demek? senin gibi güzel insanlar ev sahibi..
    "Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."

5.  Alýntý Originally Posted by lutfu001 Yazýyý Oku
    Adanalý dostlara Balýkesir’den selam olsun, kebabýný memleketinde yiyemedim ama Mersin’e düðüne giderken Þakirpaþa Havalimanýný kullanmýþlýðým var Kebap ve tantuniyi Mersin’de yemiþtik o gün

Slmlar, saygýlar tüm dostlara
    Adana'dan size selam olsun Sn lutfu 001;

Umarým bir gün kebabý Adana'da yersiniz, yolunuz düþerse mutlaka beklerim..

Nickinizin sonunda 01 olunca ben bugüne kadar sizi Adana'lý diye biliyordum.
    "Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."

6.  Alýntý Originally Posted by latino Yazýyý Oku
    Adana'dan size selam olsun Sn lutfu 001;

Umarým bir gün kebabý Adana'da yersiniz, yolunuz düþerse mutlaka beklerim..

Nickinizin sonunda 01 olunca ben bugüne kadar sizi Adana'lý diye biliyordum.
    Aleyküm selam Sn. Latino

Ýnþallah, aklýmda hep þöyle bir Gaziantep ve Adana turu yapmak var, yeme içme iþleri çok güzel oluyor diyor herkes, bakalým ne zaman nasip olacak

Evet nickin sonundaki 001 ismimi kullanmak istediðim yerlerde kolaylýk oluyor genelde sadece ismimi yazmaya kalksam bu nick kullanýlýyor diye ikaz geliyor
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
    operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Ýstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alýntý Originally Posted by latino Yazýyý Oku
    Adana'dan selam olsun Sn nikrece

Adana'nýn tanýtýma ihtiyacý mý var? her gün ya ekranlarda yada gazetelerin baþ köþesindeyiz!
    Tanýtým derken, örneðin:

Birde sýçýrtmalý lahmacun duymuþtum, hangi yöreye aitse? O balam da yazdým. Güzel yurdumuzun, güzel yörelerin, güzelliklerini bilelelim anlamýnda. En iyi tanýtýmý yaþayaný bilir, bizim ki kulaktan dolma

8.  Alýntý Originally Posted by nikrece Yazýyý Oku
    Tanýtým derken, örneðin:

Birde sýçýrtmalý lahmacun duymuþtum, hangi yöreye aitse? O balam da yazdým. Güzel yurdumuzun, güzel yörelerin, güzelliklerini bilelelim anlamýnda. En iyi tanýtýmý yaþayaný bilir, bizim ki kulaktan dolma
    Manzaradan Adnan Menderes Blv Kolcuoðlu Rest. çekimi yapýlmýþ bu video..

Kolcuoðlu atadan kebapçý eskilerden ve çok iyiler..

Sýçratmalý lahmacunu ilk kez duydum
    ama lahmacun konusu Þ.Urfa ve G.Antep'lilerin uzmanlýk alaný...

Sayfa 6/15 ÝlkÝlk ... 45678 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •