Sayfa 355/1027 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    2. Tura İnce kalırsa ilk yapması gereken Akşener ve Karamollaoğlu'nu başkan yardımcıları olarak atayacağını deklare etmesi ve üçünün 24 Haziran ile 8 Temmuz arasında ortak mitingler yaparak yarışa Millet ittifakı olarak devam ettiklerinin mesajını vermeleri.

Bu durumda büyük bir uzlaşma olacak ve geniş kitlelerin desteğini alacaklardır.

Akşener'in 2.tura kalması durumunda da benzer bir senaryo geçerli olmalıdır.
    [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120]

ah ah siyasette bu kadar akıl olur inş.

Yatırım tavsiyesi değildir. Çok bilsem burda yazcama paraları eziyo olurdum [emoji23]

2.  Alıntı Originally Posted by Sirenama Yazıyı Oku
    Bence İnce eğer 2. Tura kalırsa buna benzer bir açıklama yapacak,eğer kabul görürse. Dünkü TV programında bunun ip uçlarını verdi. Bence

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
    Kim 2. turakalırsa kalsın bunu yapmalı, zira bu sistem artık bir ittifak sistemi. Tayyip erdoğan'da Bahçeli ile ortak miting mutlaka yapacaktır. Ama ortak miting ve başkan yardımcısı olarak atama bu aşamada millet ittifakı için daha faydalıdır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. Aksener chp nin kendi adayını cikarmasi icin yirtindi
    Guclu bir aday çıkarması icin günlerce direndi ince yi aday yapan aksener dir
    Loser chp gul u aday yapmıştı
    Aksener engel oldu
    Kalkmış aksener i elestiriyor loser chp li

4.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Aksener chp nin kendi adayını cikarmasi icin yirtindi
    Aksener engel oldu
    Burada yüzde bir milyon haklısınız.

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

İkinci turda İnce veya Aksener eger samimi duruslarini bozmazlarsa hangisinin oldugu farketmeksizin erdogani devirir. Erdoganin alacagi oy kemik oydur ve bu oy Tr de %45 civarindadir. Yuksek katilim oraninda bu %40a kadar geriler.

Ben İYİ partinin gercekten guzel bir oy oranı yakalayacagini dusunuyorum. Chpden de Akpden de bu partiye kaymalar olacaktir. İnce veya Aksenere 2. Turda düşen şey ise söz verdikleri kayıtsız sartsiz birbirlerini desteklemeleridir. Bunu yapacaklarina inaniyorum... Suprizlere gebe bir secim bu secim. Cunku olay sadece parti degil baskanlik faktorude var. KK dan dolayi chp kanayan yara ve halk istememesine ragmen kurduğu duzenle genel baskanligi tekrar kazanmasi chp secmeni arasinda bence bardagi tasiran son damlaydi.

Ve kim gelirse gelsin gercekten cok zor bir döneme merhaba diyeceğiz. Eger bu donem akillica yonetilirse atlatacagimiza yürekten inaniyorum. Umugumuz sikilacak kim ne derse desin "yeter ki birilerinin cebine degil de, düzlüğe cikmak için kullanilsin paralar.

6.  Alıntı Originally Posted by Academician Yazıyı Oku
    [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120]

ah ah siyasette bu kadar akıl olur inş.

Yatırım tavsiyesi değildir. Çok bilsem burda yazcama paraları eziyo olurdum [emoji23]

Çünkü AKP'nin tüm stratejisi , millet ittifakının uzlaşamayacağı olasılığı üzerine kuruludur.Bunun önemli kanıtı millet ittifakının kurulduğu belli olduğunda oluşan panik havasıdır. Beklemedikleri şekilde ilk ön uzlaşma AKP'yi epey şaşırtmıştır. İnce ,Akşener ve Karamollaoğlu bu detayı iyi okumalı ve millet ittifakını güçlendirici adımlar atmalıdırlar. Bunun tersi bir durumda kaybetme ihtimalleri yükselecektir.
    Şunun tekrar altını çizelim bu seçim bir ittifaklar seçimidir. Bu durum Cumhurbaşkanı seçiminde de değişemez ve işin doğası gereği ittifaktan ayrıştırılamaz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Aksener chp nin kendi adayını cikarmasi icin yirtindi
    Aksener engel oldu
    kadın ben şimdiden kaybettiğimi anladım gel tekrar yemin edelim diyor
    saçmalığı göremiyor musun, ince veya akşener seçilselerde
    ittifak partilerin desteği olmadan ben bu işi yürütebilirim diyemez zaten
    anında parlamento desteğini çekerler, bugün bunu tekrar görüşelim demek zayıflığın daniskası..

8. Biraz daha zorlasa loser parti ekmelettin adayımız diyecekti. Kadin gece gunduz yirtindi güçlü birini cikarsin diye chp
    Ince 10 numara bir adam gonul rahatligiyla veririm ikinci turda hayirlisi diyelim.
    Kamu medya olanaklari adil dagitilsa 3 u ne de.
    Efsane bir yaris olurdu o zaman

Sayfa 355/1027 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •