alis zeytinin yağını gim gaybetmiş ki, bulup yiyelim..!!!!
Akkaten zor be ya...
Alis zeytinyaaa yiyen gazık çakıyomuş dünyaya,sen yemesen de olur...![]()
alis zeytinin yağını gim gaybetmiş ki, bulup yiyelim..!!!!
Akkaten zor be ya...
Alis zeytinyaaa yiyen gazık çakıyomuş dünyaya,sen yemesen de olur...![]()
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
Az biraz daha uyumayıp rekorumu egale etmem ilazım...![]()
Tarif ettik ''BUNA MANDA TEREYAĞI'' derler, kimse bilmez deye, emme herkesin dötünün WI-FI'sı açıktı, duymamışsınız!
Langur lungur oha Sapancaya gidiyoruz lan demek, bana çok uzak, s. salllaya sallaya giderim her yere!
Ahali bunu bir türlü kavrayamadı, Reha GAYA'nın şeyi TAM-TAM çalar, dötü borazan!
Yatın uyuyun gari, öğlene gadar yatacak var ben!![]()
Reha GAYA' dan sapancada bir manda,
ya da bala karışan bir şey getirecek...
kahvaltı için...
akşamleyin için, tadımlık reçel ve şarışın getireceğinden eminim...
efendim, son dubleyide bitirdim...
bu gün mesai var, zabah erkenden kalkmam lazım, (öğlen güneşini görürsem eyidir..)
eklerler mideye indi, gerisi yoh, inşallah gızım almamıştı onnarı...
son sigaramı da tüttürdüm...
sonrası, zıbarıp yatmak olacak...
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Forumun ayarlarını gurcalayıp,adamı hasta etmeyin..
Bu başlığı şu anda 24 kişi okumaktadır. (3 üye ve 21 ziyaretçi)
Na gada meraklısı varmış ırakının dicem...
Yer İmleri