25 haziran da kıracağım dolaresin belini....
Ve onlar atlarına binip gidecekler...
Hahaha...
Biz hep burdayız...
İnadına KIZIL ELMA....
an itibarı ile ABDde TÜRK Dışişleri bakanı ile abd dışişleri bakanları görüşmeye başladı olumlu bir haber endeksi 105 üstüne taşır. bekleyip görelim.
Erken seçim kararı açıklandığında yukarıdakileri yazmışım.
Türk ekonomisi 2001'den beter bir krizin eşiğinde arkadaşlar...
2019-2021 arası bizi finans krizi olarak başlayıp reel sektörü de (özellikle inşaat sektörünü) vuracak büyük bir kriz bekliyor.
Ben seçimi RTE'nin kazanmasını istiyorum, çünkü bırakıp kaçmak yok öyle.
O yüzden oy mühürünü ampulün göbeğine basacağız.
15 yıldır yediğimiz hurmaların bi yerleri tırmalama vakti geldi artık.
Fizik kanunlarına göre hiç bir şey yoktan var olmaz.
Ve herşeyin bir bedeli vardır.
Hem kendisi, hem partisi, hem oy verenleri hem de millet tarafından bu bedel ödenecektir.
Seçimler 2. tura kalacak görünüyor, 1. tura kadar dolar 5 TL'yi görecektir.
Seçim sonucu ne çıkarsa çıksın 2. turdan sonra 3-4 ay borsada müthiş bir ralli, dolarda da 4-4.20'ye kadar bir düzeltme bekliyorum.
BIST 100'de Ekim ayında 125.00 görülebilir ve burası köprüden önceki son çıkıştır.
Ondan sonra 3 yıl kadar bir AYI piyasası bekliyorum.
DUHUL : 1999
Yukarıdaki alıntılar 4 ay önce ve 2 ay önceki FENERBAHÇE sayımları...
Şubatta 36.86 üstünde son 1 zirve demiştim.
Nisanda ise net bir ELLIOT İHLALİ olduğu için sayımı iptal etmiştim. Çünkü mavi IV dibi mavi I tepesi olan 32.38'i aşağı geçemezdi, ama 11 Nisan'da aşağı geçtiği için sayımı iptal ettik.
Ali Koç başkan olunca kural ihlali olmasına rağmen son 1 zirve daha yaptı. Geçen hafta 48.12 görüldü.
Aziz Yıldırım seçilecek olsaydı bu son zirveyi yapmazdı diye düşünüyorum.
FENER örneğini 2 nedenle verdim.
1.Bazı hisselerde (spekülatif, sığ hisseler, spor hisseleri vb.) ELLIOT her zaman işlemez, kural ihlali olabilir.
2. Her sayım için en az 2 (bazan 3,4, hatta 5) alternatif oluşturacak şekilde bir dalga yapısı oluşur, bunu bazan son zirve görülene kadar anlayamazsınız. FENER örneğinde 2 seçenek vardı, AZİZ seçilseydi son zirve olmayacaktı. ALİ KOÇ seçildi, kural ihlali pahasına son zirvesini yaptı.
DUHUL : 1999
Yer İmleri