2224888 i aradım. Hisse icin dediler. Kimlik fotokopisi,dilekce, hisse hangi kurumda ise buna dair belge, hazirlanip mail atılacakmış
2224888 i aradım. Hisse icin dediler. Kimlik fotokopisi,dilekce, hisse hangi kurumda ise buna dair belge, hazirlanip mail atılacakmış
Telefon ile görüştüğüm bayan öyle söyledi. operasyon@verimmenkul.com.tr
Tabi siz yine arayıp teyit edin.
Bende sizin gibi hissedarım ve zarardayım öncelikle moral bozmak için yazmıyorum.yasa ve kanunlar belli idarenin yaptığı uygulamalar için kararın alındığı günden itibaren dava açma süreci 60 gündür.ve geçmişte bu kanuna uymayan yatırımcıların davaları AİHM de bile reddedilmiştir.bankasya için 22 temmuz 2016 da verilen lisans ve faaliyet iptal kararına karşı 60 gün içinde dava açılmalıydı.
Tasfiye sürecinin sonucunu beklemek tmsf nin sonunda vereceği her miktarı kabul etmek demektir.sonra ne diye dava açacaksınız bize az para verdiler diyemi. Olmayan parayı devlette mahkemede vermez.dava açarken usule ve yasal sürelere uyulmaz ise davalar red yer.
Sürekli mülkiyet hakkı şeklinde algı yapılıyor. B grubu hisseler ev işyeri gibi taşınmazlarda olduğu gibi bir mülkiyet hakkı söz konusu değildir.b grubu hisseler şirketin zarar veya iflas etmesi durumunda borsa kot u dışına çıkma riski vardır .ve mahkemeler bunu böyle değerlendirir. Son sözüm sürekli tmsf içinden bilgi aldığını söyleyen 2 lira 3 lira kalacak diyenlere itibar etmeyin bu süreçte algı ile sizleri oyaladılar.böyle bir artık kalması durumunda bunun 10 katı tazminat öder devlet .
Yer İmleri