Sayfa 470/1027 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

xxnadu11 Guest
     Alıntı Originally Posted by Sirenama Yazıyı Oku
    O değil bunlarla biz de batiyoruz. 4 milyon Suriyeli ve 40 milyar $ diyorum. Buralara para harcayarak buyuyemezsin. Betona paraları gömerek buyuyemezsin. Üretmek lazım. Çalışmak lazım. Etrafa kavga Edip bütçenin önemli bir kısmını mantıksız yerlere harcayarak, saray yaparak buyuyemezsin. Bunu anlamayacak ne var yahu.

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
    Abicim yanlış gözle bakıyorsun.
    Adamın amacı büyümek falan değil
    Hilafeti olan edip yaşamak
    Hazırlıklar bunun icin

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Sen git borsaya TL'leri at at at at uzun vadeli yatırımcıyım beh ehehe mehehe diye 10 yıl boyunca kendini avut sonra bam dolar gelsin bütün birikimini çöpe çevirsin.

10 yılda %1000 artan şirkete denk gelmedikten ya da hep tepeden satıp dipten almadıktan sonra bizim borsadan kazanılacak bir halt göremiyorum.

Emlaktaki durum da aynı.
    Bunlar borsadakiler mi..

xxnadu11 Guest
     Alıntı Originally Posted by Haruni Yazıyı Oku
    Yan gelip yatan kim? Tüyü bitmemiş yetimin hakkını "milletin a.ına koyacağız" diyenlere yedirmek mi çalışmak? Ödenen paralarla kaç köprü yapılır oturup yaptın mı hesabını? Devlet köprüyü yapana kredi veriyor bir de üstüne teminat veriyor.Devlet özel şirketlerle birlik olmuş milletin cebinde paraya göz dikiyor adı da hizmet öyle mi?

Çalışmak demek 25 Şehidin cenazesi ailelerine giderken mi köprü üstüne gülücüklerle özçekim yapıp "teröre en büyük darbe bu yapılan köprüler" demek midir?

Benim tüm organlarım ve duyu organlarım yerli yerinde çalışmakta. Onlardan da önemlisi olan şey vicdandır ki hiçbir zaman anam babam için bile bir kenara atmadım..

Demokrasi çoğunluğun sesidir goygoyunu yapanlara ne desek boş. Önce vatan millet sevgisi ve vicdan olacak insada. Şu 16 yılda yapılanların bir kısmını başka hükümet yapsaydı taş üstünde taş bırakmazdı bazı kesimler. Ama bunlar yapınca bir bildikleri var diye diye bu hallere geldik.Sonra yok efendim kriz çıksın da gitsinler diye bekliyormuşuz.Yok kanal istanbul yapılmasınmıymış mış.

He kardeş he sermaye düşmanı biziz...150 milyar dolarlık devletten iş alıp Londra'da ailesine sokak satın alanlar da gerçek vatan severler HE BİRADER HE ÖYLEEE

İt ürür kervan yürür... Bu zamanda gelir geçer.
    Merak etme kardesim
    O köprüler o hastaneler in yapılma amacı farkli.
    Bunu burada bugüne kadar kimse anlayamadı
    Basin anlamadı chp anlamadı meral anlamadı en önemlisi siz anlamadınız
    Yazmayayım diyorum
    Gene yazıyorum.
    Bütün bunların hizmet amacı yokkkkkk
    Oyu anlayın
    Bütün bunların amacı
    HIMMET
    Bu ne demek biliyormusunuz
    Ülkeyi colin türker limak adi altinda kendilerine borçlandırma çalışması.
    Böylece ekonomiyi biz iyi ederiz.
    Istersek size ekmek veririz
    Istersek vermeyiz.
    Yani vatandaşı kul etme kendilerini padişah yapma çalışmalarıdır.
    Para kendilerine toplanacak
    Ister sıkacak ister serbest bırakacaklar
    Esir edecekler.
    Kim bu colin
    Kim bu türker
    Kim bu limak
    Kim
    Kim bize a. koyacaz diyenler
    Bunları kimse söylemiyor
    Kim bunlar
    CB nın adamları
    Bunların bir gücü yok.
    Gucu bunlar sayesinde toplayan CB var.
    Eyyyy vatandaş uyuma
    Bu ulkede kriz olmaz
    Yeter ki bunların a. Koyacaz diyen bir lider çıksın.
    Bu ince olmaz.
    Bunların a. koysa koysa meral koyar
    Sadece o diyor.
    Suriyelileri gönderecem diye
    Sadece o diyor hesap soracak diye.
    Secim olsa ne olur
    Bunları kesmeden aynı feto gibi tayyibin para kaynaklarını kesmeden bu ülke kurtulmaz.
    O da ülkeyi kendine bağlamak ve yıkılmamak icin yıllardır bu bağlamda hareket ediyor.
    Ülkeyi kendine işte böyle bağladı.
    Şimdi a. mı konacaklariz yoksa a. larina konacaklariz.
    Eyyub millet uyuma uyan

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Millete ahkam kesip insanlık öğretmeye ancak kendi gözümüzdeki merteki farkettiğimiz zaman başlayabiliriz...

Yoksa benim gibi geçmişi sorarlar adama...

İyi akşamlar...
    Bırakalım geçmişi..bizde ortalık hanzo, kro dolu..adam yapılan inceliği bile anlamaktan aciz..

Yok komplekse giriyormuşuz felan..evet ben giriyorum komplekse, çünki honzonun bini bin para memlekette..evet adamları kıskanıyorum..var mı ötesi..

5.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Evet arkadaşlar cevap yazdığınız anda trol kazanmıştır. Fikir ile yenemezsiniz. Tecrübe ile sabittir. Gündüz güneşi anlatsan arada öyle bi laf ederki nasıl yani dersin beynin yanar.

Ben bunlarla normal hayatta yan yanayım bari burda cevap vermeyin, konuyu uzatamasınlar. Yeter da. Biraz huzur[emoji26] [emoji35] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] .

Yatırım tavsiyesi değildir. Çok bilsem burda yazcama paraları eziyo olurdum [emoji23]

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Sen git borsaya TL'leri at at at at uzun vadeli yatırımcıyım beh ehehe mehehe diye 10 yıl boyunca kendini avut sonra bam dolar gelsin bütün birikimini çöpe çevirsin.

10 yılda %1000 artan şirkete denk gelmedikten ya da hep tepeden satıp dipten almadıktan sonra bizim borsadan kazanılacak bir halt göremiyorum.

Emlaktaki durum da aynı.
    aynı fikirdeyim. tabanı tl olan hiçbir yatırım aracında güvende hissetmezdim. hissetmezdim diyorum çünkü full dolardayım...
    yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Academician Yazıyı Oku
    Evet arkadaşlar cevap yazdığınız anda trol kazanmıştır. Fikir ile yenemezsiniz. Tecrübe ile sabittir. Gündüz güneşi anlatsan arada öyle bi laf ederki nasıl yani dersin beynin yanar.

Ben bunlarla normal hayatta yan yanayım bari burda cevap vermeyin, konuyu uzatamasınlar. Yeter da. Biraz huzur[emoji26] [emoji35] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] .
    bunlarla laf dalaşına girmeye gerek yok. yapılması gereken tl short'lamak. cevabı ekonomik yöntemlerle vermek en doğru ve etkili çözüm...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Academician Yazıyı Oku

Ben bunlarla normal hayatta yan yanayım bari burda cevap vermeyin, konuyu uzatamasınlar. Yeter da. Biraz huzur.
    Walla çok haklısınız..biz sadece adamın yazı sayısını arttırıyoruz..geliyor başlığa 10-20 yazı ile, buranın ekonomi/dolar başlığı olduğunu unutup gönül kitabındakilerini saçıp sıvayıp gidiyor..bir daha da ortalıkta gözükmüyor..

Vermeyince mabut neylesin Mahmut..

Sayfa 470/1027 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •